Monday, December 18, 2006

DEČAK KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN


U nekoliko navrata smo se radovali događajima koji bi se na kraju izjalovili. Sada smo odlučili da se strpimo i da vas obradujemo nečim kada je već urađeno.

U subotu, 16. decembra, pala je prva klapa kratkog filma DEČAK KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN. DEČAK KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN je kratki film koji može da stoji samostalno, i biće deo celovečernjeg filma DOBA NEVINOSTI, a za početak će nam poslužiti kao dokaz da smo sposobni da napravimo film, i nadamo se da će biti dovoljno ubedljiv da neke producente i finansijere približi našoj ideji.

DEČAK KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN govori o Svetinom odlasku na Kliniku za gubljenje nevinosti i tinejdžerska pitanja, na redovnu kontrolu, i pustolovini koja mu se desi tom prilikom.

U ovom kratkom filmu se pojavljuju sve zvezde DOBA NEVINOSTI – Stefan Bundalo kao Sveta, Mirka Vasiljević kao Sara, Danijela Štajnfeld kao Tanja, Lena Bogdanović kao Ana i Jana Milić kao Marina. U ulozi Seksualnog radnika koji vodi Svetin slučaj pojavljuje se Tihomir Stanić. Pored njih, u filmu će glumiti i Cice Glamuramice sa B92 i veliki broj naših drugara, super kandidata sa kastinga, a kao specijalni gosti - u svojim likovima iz ŠEJTANOVOG RATNIKA pojaviće se Senka i Đomla – Sanja Kužet i Vujadin Milošević.

Scenario za ovaj segment, kao i ceo film, napisali su Danilo Bećković i dimitrije Vojnov, direktor fotografije je Mihajlo Savić a montažer Stevan Filipović. Ton je snimio Vladimir Živković. Fenomenalne kostime napravila je Zorana Pantović, dok je za scenografiju bio zadužen Stefan Ikonić sa svojom pomoćnicom Jelenom Kosovac, a neke detalje klinike dizajnirao je Andrej Dolinka, čovek čiji je artwork i do sada karakterisao DOBA NEVINOSTI.

Kičma i motor ekipe su svakako momci iz organizacije. Marko Crnogorac i Miloš Nešović koji su uspeli da dignu ovaj film na noge i da omoguće da sve teče bez zastoja. Kao i pomoćnik režije Kosta Đorđević koji je sa Vladimirom Petrovićem organizovao sve ono što se dešava pred kamerama.

Kad je već o nevinosti reč, prilikom ovog snimanja izgubila ju je Beogradska Arena. Ekipa DOBA NEVINOSTI je prva filmska ekipa koja je snimala u ovom velelepnom zdanju. U to ime zaista dugujemo neizmernu zahvalnost upravi Beogradske Arene koja nam je pružila optimalne uslove za rad i zaista podržala naš nevini projekat.
Beogradska klinika Anlave nam je dala da koristime deo njihove medicinske opreme kao opremu klinike iz filma. Klinika Anlave time samo nastavlja svoju tradiciju pomaganja umetničkih projekata.

Veliku podršku smo takođe dobili i od novosadske kuće MAGIC BOX koja nam je dala deo tehnike za snimanje.
Agencija za hostese i modele Take Five dala nam je svoju lepotu u liku Mirele Krajinović.

Deo produkcije vezan za gotovinu, rešili smo time što su Danilo i Dimitrije uložili 5 000 evra koje su dobili od Grada za razvoj scenarija, pa se ovom prilikom zahvaljujemo i Komisiji koja nam je dodelila ova sredstva i ubeđeni smo da je DEČAK KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN najsvrsishodnije utrošenih 5 000 evra dobijenih za razvoj scenarija u istoriji srpske kinematografije.

Međutim, ništa od ovoga ne bi bilo izvodljivo da nije bilo ogromnog entuzijazma i naloženosti ekipe filma DOBA NEVINOSTI, i spremnosti ljudi da bez honorara izguramo ovaj kratki film i da počnemo da konkretizujemo naš filmski san.

Odlučili smo da vam nevinost, ako već ne možemo odjednom, dajemo na parče. Danas dobijate sliku sa tri najlepše kriške nevinosti. A uskoro i deo filma.

17 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Svaka čast, momci ;)

9:03 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Svaka cast tebi momcino i hvala na podrsci!

9:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

cestitam, fino :)

10:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

evo i ja kome su teen komedije, a narocito one na temu gubljenja nevinosti, omrazen zanr se svecano zaklinjem da cu pogledati vas film... pa potrudite se da me konvertujete;)

6:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

@ Doba Nevinosti,

U svako doba!

1:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

Svaka vam se dala!

10:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Imam jedno pitanje: Zar Ana nije Kostina devojka? Na IMDb pise da je Ana Lena Bogdanovic...?

7:02 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Promenili smo imena likova...:)

9:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

I kako se sad zove Kostina devojka?

10:10 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Sad se zove Lena, samo smo im zamenili imena.

10:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

Lena... Lepo ime :)

2:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Klinci se loze na Lenu zato su dali ime po njoj...

4:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kad ce sledece parce nevinosti?

4:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

pozdrav za Jovanicu

4:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jovanicu Dukic?

4:46 AM  
Blogger Unknown said...

Kada ce biti emitovan

9:08 AM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-25keyun
ray-ban sunglasses
vans sneakers
fit flops
michael kors handbags
cheap uggs<
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
cheap rolex watches
ugg boots
coach outlet store
michael kors outlet online
coach clearance
nike roshe run mens
abercrombie outlet
hollister clothing
hollister outlet
coach outlet online
michael kors outlet
sunglasses oakley
michael kors outlet online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
uggs on sale
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
soccer shoes
ray ban sunglasses
ugg slippers
uggs boots for women
gucci outlet
toms outlet
michael kors outlet clearance
p90x
nike trainers sale
replica rolex watches
air max 95
lebron james basketball shoes
hollister clothing

7:34 PM  

Post a Comment

<< Home