Saturday, December 16, 2006

STREAM PLASTELINA


Iz opravdanih razloga još uvek nismo uspeli da postavimo downloadabilnu verziju spota PLASTELIN, ali ćemo to konačno učiniti ovih dana. Dotle, možete pogledati dve verzije ovog spota na Van Goghovom zvaničnom sajtu gde su postavljene kao stream.
Web verzija spota prikazuje samo bend dok je TV verzija spot PLASTELIN in all its gory glory. Ovi streamovi vas mogu bar malo oraspložiti dok se novo delo ekipe ŠEJTANOVOG RATNIKA ne bude moglo skinuti u nekoj dobroj rezoluciji.
inače, na sajtu možete videti i stream spota koji je najava showa TRI LINIJE LJUBAVI, koji je pisao Dimitrije a režirao Nebojša Radosavljević-Čupko.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

BEOGRADSKA rok trojka "Van Gog" snimila je u režiji Stevana Filipovića ("Šejtanov ratnik") spot za pesmu "Plastelin", treći sa albuma "Kolo" i najbolji do sada u njihovoj karijeri, po rečima frontmena Zvonimira Đukića:
- U spotu, ali i dokumentarcu koji smo snimili u rimskom nalazištu Viminacijum, zapaženu ulogu ima glumica Lena Bogdanović. Polučasovni dokumentarni film biće emitovan pred Novu godinu na RTS. "Plastelin" smo snimili u dve verzije i druga se može videti na našem sajtu musicvangogh.com.
"Van Gog" će za doček Nove godine svirati na trgu u Novom Sadu, a za reprizu u Pančevu. Pre nekoliko dana nastupili su na "Taksirat festivalu" u Skoplju, čiji je hedlajner bio Igi Pop. Đule kaže da mu je bilo toplo oko srca kada je video dedu Igija i njegovu ekipu kako, tokom njihovog nastupa, stoje pored bine i klimaju glavom u ritmu muzike.

2:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Lena i Đule „Van Gog“ na snimanju spota
Lena Bogdanović i „Van Gog“ u TV filmu
Glumica Lena Bogdanović snimila pre nekoliko dana spot za pesmu „Plastelin“ beogradske grupe „Van Gog“. Ona se pojavljuje u ulozi urbane devojke zaljubljene u čudnog naučnika.


Spot je radila mlada ekipa koja stoji iza filma „Šejtanov ratnik“, pa „Plastelin“ obiluje i brojnim specijalnim efektima.

- Veliki sam fan grupe „Van Gog“ i filma „Šejtanov ratnik“, pa mi je bilo izuzetno drago što se na ovom projektu sakupilo sve što volim. Pesma „Plastelin“ je super i mislim da će postati hit kada počne da se emituje spot. Reditelj je Stevan Filipović, a snimali smo na nekoliko lokaliteta u Beogradu kao što su Kalemegdan, Tehnološki fakultet... Mislim da je svetski trend da se glumci pojavljuju u spotovima, a meni je bilo važno da je to muzika koju volim - priča Lena Bogdanović za „Blic“.

Saradnja atraktivne glumice i grupe „Van Gog“ nedavno je ostvarena i kroz film „Tri linije ljubavi“.

- U pitanju je televizijski film inspirisan muzikom benda „Van Gog“. Glavne uloge tumačimo Miloš Vlalukin i ja, a pojavljuju se i članovi benda. Radi se o ljubavnoj priči i o tome šta se dešava između dvoje ljudi 15 godina kasnije. Scenarista je Dimitrije Vojnov, a snimali smo na predivnom lokalitetu rimskog grada kod Požarevca - zaključuje glumica.

Osim u ta dva projekta, Lenu će publika uskoro moći da gleda i u hrvatskoj seriji „Urota“ čije emitovanje bi trebalo da počne u decembru.

N. Džodan

1:40 PM  

Post a Comment

<< Home