Saturday, May 17, 2008

YU WAVE ELITE DERNEK


Kako kaže Marija Šerifović, "u nedelju kad se tuga odmara" organizujemo novo, specijalno izdanje YU WAVE DERNEKA.

Evo i zvaničnog saopštenja:

SA DRUGE STRANE YU WAVEA

Ako ste do sada stekli utisak da su yu wave večeri DJ tima SELEN VELEN žestoki derneci sa zadnjim populističkim namerama, opuštanja u grešnim zadovoljstvima i prekopavanja po nesvesnom jugoslovenskog popa – u pravu ste.

Ali, Paket Avdija (Ivan Velisavljević) i Bebek Dol (Dimitrije Vojnov) sada su vam spremili nešto drugačije.U tematskoj večeri nazvanoj „Sa druge strane YU wavea“, utopijski prostor ćemo stvoriti puštanjem jugoslovenske alternative i art roka, ali takođe i off i B pesama najpopularnijih sastava i autora.

Bavićemo se i novom muzikom bendova iz republika SFRJ pa je ovo veče jedinstvena prilika da se informišete o pop i rok zbivanjima od Vardara do Triglava.A puštaćemo i Bajagu. (Naravno.)

Nema razloga za brigu, svi sastojci yu wavea su tu: eklektika, šizofrenija i optimizam bez razloga. Samo je koncept nešto različit, svetlo prigušenije, halogeno, a petokraka halucinogena.Dođite u klub Gajba na Vračaru, u ulicu sekretara SKOJ-a Ivana Milutinovića 71, u nedelju 18. maja 2008. godine.

Bebek Dol i Paket Avdija

0 Comments:

Post a Comment

<< Home