Saturday, October 22, 2005

THE GIRL NEXT WINDOWS


Jedan od najbizarnijih sastojaka naše svakodnevice, dnevni list "Srpski nacional", objavio je danas tekst za koji prosto osećamo da mu je mesto na ovom sajtu i koji će vam razjasniti šta to autori DOBA NEVINOSTI imaju zajedničko sa predsednikom Majkrosofta - a da nije u pitanju novac...

"Bil Gejts je priznao čuvenom časopisu OK! da čezne za nekadašnjom glumicom serije „24“, Elišom Katbert.
I dok Eliša više nije u seriji, Bil Gejts provodi vreme gledajući reprize svih epizoda u kojima se ona pojavljuje. Po Majkrosoftu se šuška da je Bil priznao da ga Eliša seksualno privlači, kada ga je žena Melisa uhvatila kako masturbira gledajući scene u kojima se glumica pojavljuje. Izgleda da Melisa baš i ne mari za Bilovu zaluđenost, ali je bila krajnje iznenađena kada je shvatila da i njen suprug ima snažan libido, po čemu nije pre bio poznat. Pojedini zaposledni u Majkrosoftu tvrde da su kontaktirali zgodnu glumicu i obavestili je o požudi svog šefa. Očigledno je postala veoma uzbuđena kada je saznala da najbogatiji čovek sveta masturbira na scene u kojima se ona pojavljuje.
Ako ima imalo mozga, a čini se da ima, ona će ostvariti fantazije Bila Gejtsa, spašavajući njegov laptop od ogromnih količina sperme, ali i jedan deo njegovog bogatstva, koji će preći u njene ruke."

Ako vam ni posle ovog teksta nije jasno - u pitanju je ljubav prema računarima...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home