Thursday, October 06, 2005

RUŽIČASTI SASTANAK


Dve runde pregovora sa RTV Pink sa čije je strane nastupao urednik dramskog programa Slobodan Šuljagić rezultirale su u dogovoru da Pink bude puni medijski sponzor DOBA NEVINOSTI. Ovaj dogovor će mnogo značiti u predstojećem periodu jer praktično garantuje da će film imati adekvatnu promociju u vreme realizacije i distribucije. Pink se u našim ponudama jedini pokazao kao korektan sagovornik što nas je prijatno iznenadilo. Za razliku od RTS i BK gde na kraju nismo uspeli da proniknemo ni ko je zapravo zadužen za dramski program niti da ikoga privolimo da prouči naš projekat, oni su sve na vreme pročitali i doneli svoje odluke u razumnom roku. Što je još važnije pomoć i udeo Pinka u DOBU NEVINOSTI može još rasti naročito posle Nove godine.
Sledeći korak je da njihovu ponudu inkorporiramo u projekat koji ćemo do kraja godine nuditi Ministarstvu kulture i potencijalnim sponzorima. Zatim, sa našim saradnicima treba da osmislimo kako ćemo iskoristiti ponuđeni prostor.
Inače, poseban kuriozitet je to što smo pregovore vodili na setu Pinkove serije LJUBAV, NAVIKA, PANIKA koja sada ulazi u drugu sezonu. Tu smo imali priliku da hengujemo sa Mirkom Vasiljević i Marijom Karan ! Čak su nas pozvale da ih ponekad posetimo na snimanju. To su verovatno rekle iz pristojnosti, no dobro, lepo zvuči.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ja se u potpunosti slažem sa prethodnim komentatorom.
Voleo bih da ima više takvih.
Usput, posetite moj sajt na kome možete da me vidite na fotografijama bez odeće, sa raznim kuhinjskim predmetima i domaćim životinjama:
www.sickoghoul.com/gallery.html

12:27 PM  

Post a Comment

<< Home