Tuesday, July 25, 2006

OGNJENKA IMA KOMPOZITORA


EKSKLUZIVNO!

ČARLSTON ZA OGNJENKU je dobio kompozitora. I to kakvog!

Muziku za OGNJENKU će pisati jedan od najvećih živih kompozitora filmske muzike Shigeru Umebayashi, čovek čiji se skorovi mogu čuti u nekim od najvažnijih i najgledanijih azijskih filmova. Ljubitelji art-filma sigurno znaju njegov skor za 2046, ljubitelji kung fua iz FEARLESS a ljubitelji oba iz HOUSE OF THE FLYING DAGGERS , recimo.
Umebayashi je kompozitor izvanrednog talenta i izuzetnog opusa i velika je čast za srpsku kinematografiju da takav autor radi skor za jedan naš film.
Svaka čast!

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ovo je odlicna vest! zna li neko u kojoj je fazi film, i sta se generalno dogadja sa njim? blagodarim unapred

12:32 PM  
Blogger doba_nevinosti said...

film je trenutno u fazi nekih sitnih dosnimavanja, u montazi je, pripremaju se efekti, u svakom slucaju rec je o obimnoj post-produkciji koja je vrhunska kako po ambicijama, tako i po tehnickim kapacitetima...

6:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

hvala na ovoj vesti; znao sam da je postprodukcija zahtevna, mada nisam znao da se sve toliko oduzilo...bilo bi dobro da kao i vi naprave neki sajt, ili daju neke slike sa snimanja, verovatno su ljudi zeljni informacija...da nema vas, gde bi saznali, :)

8:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ljudi, a ko vam igra GAVRILA u "Nevinosti"? Vidim da svuda spominjete samo Kostu i Svetu, a šta je sa Gavrilom?

3:57 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

@borkes

Gavrila smo izbacili iz scenarija u medjuvremenu...

@anonymous

upravo nedostatak domacih sajtova koji se bave filmom nas je i ponukao da na DOBU detaljno pratimo razvoj srpskih projekata, sa posebnim akcentom na one prijateljske kao sto je OGNJENKA.

4:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

@doba_nevinosti

Ok. Na IMDB-u se spominje Gavrilo, pa zato pitam.
Pozdrav!

4:44 AM  
Blogger popkitchen said...

jeste da to nije vas fazon, ali umebayashi je radio predivnu muziku za dva poslednja filma wong kar wai-a: raspolozeni za ljubav i 2046, koji skroz mogu da funkcionisu kao albumi, sa sve super izborom oldies stvari (dean martin, connie francis ...)

8:11 AM  

Post a Comment

<< Home