Friday, April 06, 2007

POTPUNO GENIJALNI TIMPopboks je jutros javio da ekipa koja stoji iza ŠEJTANOVOG RATNIKA priprema TV seriju. Evo te vesti...


Režiser filma Šejtanov ratnik, priprema TV seriju Potpuno genijalni tim, koja će biti bogata specijalnim efektima - sa decom i tinejdžerima iz Srbije u ulogama superheroja.
"Biće to kombinacija tinejdžerskih i superherojskih serija kao što su Nindža kornjače, Moćni rendžeri i Gospodari svemira, sa malo humora Simpsonovih", rekao je Stevan Filipović Beti, dodavši da su u toku dogovori i pregovori sa potencijalnim partnerima.
Filipović će biti režiser i koscenarista, a glavni scenarista je Staša Koprivica, tumač glavne ženske uloge u Šejtanovom ratniku.
Prema Filipovićevim rečima, na seriji bi trebalo da radi većina ekipe Šejtana, uključujući Sendija Kumalakantu, koji će ponovo biti zadužen za specijalne efekte i dizajn čudovišta.
"Za glavne uloge klinaca najverovatnije će biti uzeta nepoznata imena, scenario za pilot epizodu je gotov, a pripremamo prvi ciklus serije koji će imati 22 epizode", rekao je Filipović.
"Biće to lep eksperiment", ocenio je. "To bi praktično trebalo da bude poligon za specijalne efekte i dizajne. U TV serijama, pogotovu ovakvim, dopuštena su razna preterivanja koja na filmu ne mogu da prođu".


Možda ste na kratak trenutak pomisli da DOBA NEVINOSTI nije prvi objavio neku ekskluzivnu informaciju. Da možda momčine sa DOBA NEVINOSTI nešto ne znaju.


U ime te zablude, evo ekskluzivnog artworka Stpe, Drageca, Radoja i Madam Tame iz POTPUNO GENIJALNOG TIMA.


I ne samo to.


Evo i eksplikacije negativaca iz POTPUNO GENIJALNOG TIMA.Ko čini Sile Zla?

GOSPODAR ZLA

Pored toga što je vlada Zlom, upravlja Palatom Zla i svim zlim bićima koja tu žive (i mrtvuju), Gospodar Zla je predstavnik svih vidova primitivizma i prostakluka. On je kao ono gadno stvorenje koje smrdi do vas u gradskom prevozu, samo sa specijalnim moćima. Govori mešavinom svih mogućih seljačkih dijalekata. Pored toga što je zao, on je i glup, neobrazovan, nepismen, lenj i neduhovit, pa se očekuje da se veći deo publike identifikuje sa njim. ☺ Ipak, glupe, lenje i nepismene osobe su često vrlo opasne, pa ni Gospodar Zla nije toliko naivan protivnik. Iako sam ništa ne može i ne ume (što je i normalno za afričku masku u invalidskim kolicima), okuplja oko sebe najneverovatnije zločinačke umove koji su itekako sposobni za stvaranje nevolja. Jedan od njih je i ...

DOKTOR ZLO

Zločinac- intelektualac. Prefinjeno i osteljivo biće. Bio je na prijemnim ispitima za Skeletora, Sekača i razne druge negativce, ali nikada nije bio primljen zbog svoje suptilnosti i ugladjenih manira. Obavlja sve poslove za Gopodara Zla i iako mu je ovaj gadan, nepodnošljivo naporan i stalno ga vredja, Doktor Zlo pristaje na sve kako bi ostao u zločinačkom poslu. Ma koliko to čudno zvučalo, njega i Gospodara veže neka čudna privrženost stvojstvena samo gospodarima i njihovim batlerima.

MADAM TAMÉ

Bivša žena Gospodara Zla. Leš dive iz tridesetih godina dvadesetog veka, preminule od sifilisa. Histerična, napadna, neprijatna i voli da se meša u sve. Nekada pomaže, ali mnogo češće samo smeta. U Palati je samo zbog neplaćene alimentacije, pa čeka na svoj deo Kristala.

STIPE I DRAGEC

Gospodarevi verni zombiji, podignuti crnom magijom sa Mirogoja. Iako se raspadaju, vrlo su živahni kada treba da se uradi neka „zlost“. Stipe i Dragec su svojevrstan omaž negativcima iz starih stripova i crtaćima sa starom, dobrom, hrvatskom nahsinhronizacijom.

GUDA

Krmača ljubimica Gospodara Zla. Neverovatno velika, nezamislovo masna i debela, zla preko svake mere i granice i odvratna toliko, da kad bi se delile medalje za odvratnost – ona bi dobila pehar.
Što se njene pozicije na Dvoru tiče, reći ćemo samo da se se u najvišim krugovima Pakla šuška o tome kako je ona prava upravljačka sila koja stoji iza Gospodara Zla.


Sada verovatno ne možete da spavate znajućui koliki gotivitet nam ŠEJTANOVCI spremaju, jel da?

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Posle neverovatno neduhovite epizode sa feminiziranim, HIV pozitivnim zapadnim susjedom, autorski tim SEJTANOVOG RATNIKA daje jos jedan dokaz svog sovinizma, zatvorenosti i niskog mentalnog nivoa dajuci hench-zombijima tipicno hrvatska i slovenacka imena. Svaka cast, jos samo glavne likove nazovite Ratko i Radovan, i krug neduhovitosti i pseudo-subverzivnosti se zatvara.

5:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

Do jajaaaa

3:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Cekaj, a to sto glavni negativac prica srpskim seljackim dijalektom?
Ravnopravnost vazi za sve, pa i za negativce.

5:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Srpski seljak je negativac zato sto je seljak, o ova dva su negativci zbog nacionalnosti?!

7:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

^^^ Shta se pravis blesav, kao, NDH je bila organizacija za zastitu ljudskih prava.
Mrsh u Hrvatsku, pederu!!!

11:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Neki, izgleda, ne znaju da je u Srbiji Alan Ford poželjan na hrvatskom. Sredinom devedesetih, negde u vreme "Oluje", postojala je predstava Alan Ford... i u njoj se pričalo isključivo na hrvatskom. Popularna kultura je starija od rata iz prošle decenije. Na svu sreću.

9:57 AM  

Post a Comment

<< Home