Monday, October 27, 2008

TRIJUMF VOLJE

Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo kako ovih dana, vrlo intenzivno teku pripreme za sledeću etapu snimanja filma ŠIŠANJE Stevana Filipovića. Sledeća etapa će trajati tri sedmice i u njoj će svoju ulogu, između ostalih snimiti i Bojana Novaković koja će radi ovog snimanja doći iz Holivuda.
Od početka mukotrpnog snimanja ŠIŠANJA, Bojana je snimila uloge u novim filmovima najveće bioskopske zvezde u ovom trenutku Will Smitha (SEVEN POUNDS) i jednog od najkultnijih reditelja, Sam Raimija (DRAG ME TO HELL).
Međutim, naročit uspeh Bojanine karijere je uloga u filmu EDGE OF DARKNESS Martina Campbella u kome će svoj glumački come back imati Mel Gibson. Ova uloga je pivotalna za zaplet a u televizijskoj seriji na kojoj je film baziran, tu ulogu je igrala Joanne Whalley.
Uprkos uspehu tamo gde postoji vrhunska kienmatografija, Bojana nije zapostavila naše kinematografske ruševine i dolazi u Srbiju da kompletira svoj posao u ŠIŠANJU!
Snimanje ŠIŠANJA će biti okončano idućeg proleća. Uprkos svim opstrukcijama i problemima na koje je nailazila, ova ekipa je uspela da ih prevlada i nadamo se da će već iduće jeseni javnost videti ovaj fim i moći da proceni da li smo bili u pravu kada smo verovali u ovaj projekat.
Sada je već sasvim izvesno da ćemo u 2009. godini videti barem pet naslova koji reprezentuju Novi srpski film.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home