Monday, November 10, 2008

48 SATI

U sledećih 48 sati, desiće se nekoliko zanimljivih stvari.
Za početak treba kupiti novi broj Hupera. 444. je senzacionalan. Andrej Dolinka je svojim dizajnom sjajno zarobio novi Huper koji uspeva da bude sve bolji i bolji iz broja u broj. 444. je posvećen hip-hopu pa u tom cilju Peđa Vukčević pravi mali glossary slenga u srpskom repu, greg De Cuir piše o ključnim albumima, Uroš Smiljanić piše o hip-hopu u igrama, Dimitrije piše o reperima na filmu, pripremljen je i kratak kurs iz upoznavanja sa političkim i socijalnim okolnostima koje su dovele do nastanka repa.
O predsednicima na filmu piše Zoran Janković, o Paulu Newmanu Kristina Đuković, o filmovima o danu rođenja i danu smrti piše Maja Uzelac, a o Ridleyu Scottu rekapitulaciju spremio je Ivan Velisavljević. Kao poseban curio filmske rubrike izdvaja se Urošev tekst o Meni Suvari i Maji Mandžuki.
Plus su tu još i filmske kritike. Plus muzičke kritike. Plus još cela muzička rubrika sa tekstovima i intervjuima. Novi Huper je stvarno izuzetan i mnogo grešite ako ga ne kupite.
Zatim, u Domu omladine, u utorak 11. novembra, u sali na prvom spratu, Dimitrije drži predavanje o pornografiji u srpskom filmu. Biće inserata!
I konačno, iste večeri, od 22h u Šipražju, ništa manje nego povratnički YU WAVE DERNEK. Bebek Dol i Paket Avdija ponovo dolaze na mesto zločina kako bi ritualizovali jednu zajednicu koje više nema.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home