Wednesday, April 18, 2007

KAKO POSTATI HEROJ na RTS


Dokumentarni film Mladena Matičevića KAKO POSTATI HEROJ će u petak u 22:05 biti emitovan na RTSu. Ukoliko ga niste pogledali u bioskopu, a verovatno niste pošto niko nije javljao o senzacionalnim i masovnim posetama Domu omladine u vreme distribucije filma, sada je prilika da ga ne propustite!


Ukoliko planirate da petak uveče provedete na koncertu Čoveka bez sluha, onda navijte video i snimite film. Ali, pokušajte da ga pogledate.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dobra vest za MM-a; RTS se popravlja!

Nego, EK ocekivano u Kanu, a da li je moguce da Carlston za Ognjenku jos nije gotov? Nema ga nigde u Kanu... Sta bi sa Film Noir-om, zar ga nisu povukli sa FEST-a (kad smo vec kod tog festivala, da li znate zasto "Odbacen" nije prikazan na doticnom festivalu, iako je najavljivan?) da bi kao prikazali na nekom od programa u Kanu?

9:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

CARLSTON naprosto nije uspeo da bude zavrsen za Kan. Sto se FILM NOIRa tice, jos nisam proucio sve programe u Kanu? Ima li ga tamo negde?

3:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Cini mi se da taj Carlston nikad nece ni biti gotov.

5:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kada ce konacno poceti snimanje celovecernjeg filma Doba nevinosti?

6:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Film Noir-a nema nigde u programu, a za Carlston mi je neshvatljivo kako to moze da bude najskuplji srpski film svih vremena, a da rade efekte godinu dana. Ako je vec toliko para ulozeno, sto nemaju 10struko vise kompjutera nego sto imaju sada, da bi se brze ti specijalni efekti rendisali?

6:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Od pocetka snimanja do kompletiranja filma ce proci oko dve godine sto je potpuno realan period za film tolikih tehnickih zahvata. greska je bila u tome sto je premijera bila nerealno najavljivana za ranije datume.

9:13 AM  
Blogger Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0515
canada goose jackets
canada goose
true religion jeans
true religion jeans
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose outlet
five fingers shoes
oakley sunglasses
polo outlet

11:26 PM  

Post a Comment

<< Home