Saturday, January 19, 2008

POP UPS SNIMAJU ALBUM


Popboks je javio da će nova vojvođanska pop atrakcija u nastajanju Pop-Ups DANAS početi sa radom na debitantskom albumu. Pošto smo ih odavno zapazili, izuzetno se radujemo ovoj vesti. Pročitajte celu vest sa Popboksa:


Pop-Ups snimaju debi albumMladi somborski bend Pop-Ups počeće da snima prvi album 19. januara .
Pop-Ups će snimati u somborskom studiju Cool Sound; na albumu će biti 10 pesama uz jednu bonus numeru – Bledo sećanje, kompoziciju s kojom Olivera Popović, pevačica i autorka svih pesama, pobedila na Festivalu akustičarske muzike u Sivcu 2005. godine.
“Uzbuđena sam i nekako ne mogu da verujem da počinje snimanje našeg prvog albuma. Planirali smo da ceo proces snimanja završimo za 7 dana, radni naziv je Iza tišine”, kaže 17-godišnja Olivera za Popboks .
“Vrlo smo zadovoljni kako je prošao koncert u beogradskom klubu Žica krajem decembra, publika je stvarno bila super. Trenutno nam je najbitnije snimanje, nemamo u planu koncerte u skorije vreme”, dodaje ona.
Saznali smo i da su pregovori sa Automatikom oko izdavanja ovog albuma ušli u poslednju fazu.
Pop-Ups je kontaktirala radio stanica iz Montreala Radio Propagande, koja će pesme somborskog sastava puštati u dve emisije, od kojih je prva na programu 1. februara.
Kompletne emisije možete preslušati dan posle emitovanja na MySpace stranici Radio Propagande.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home