Tuesday, June 24, 2008

ASANACIJA TERENA



UPDATE!

Sinoć je na Kalemegdanskoj Terasi održana zadnja klapa filma ZONA MRTVIH. Posle pet nedelja, završeno je snimanje prvog srpskog zombi filma. U svom prigodnom govoru, Milan Todorović je rekao da ne veruje u aurtorski film i da je ZONA MRTVIH delo svih članova ekipe. U tome je apsolutno u pravu pošto osim reditelja, ovog filma zaista ne bi bilo ni bez Miroslava Lakobrije, majstora za masku i specijalne efekte, ni bez Ken Foreeja, ni bez ogromnog broja kolega koji su u određenim fazama pomogli da se film snimi, i u krajnjoj liniji na sebe preuzeli ulogu zombija u mnogim scenama.


Od slavnih zombija, na zadnjoj klapi je bio Bojan Dimitrijević, naš odlični glumac koji je veliki fan horora i oduvek je sanjao o tome da zaigra u jednom. On u ovom filmu igra važnu ulogu, kako u ljudskom tako i u zombi obličju, i naročito se raduje što ga brutalno ubija Ken Foree. Pošto spada među primarne žrtve, Bojan je brzi boyleovski zombi.


Od naših kolega koji su se pojavili u filmu, najbrutalniju smrt doživi Mladen Đorđević, koju vam neću sada prepričati. Međutim, i Mladen Đorđević je sinoć bio da podrži kolege kao i deo srpske horor aristokratije koji se nije pojavio filmu poput Dejana Zečevića i Aleksandra Radivojevića.

Kako bi vam što bolje dočarali atmosferu sa sinoćnjeg druženja, evo i nekoliko fotografija koje jenapravio glavni gazda Facebook fankluba ZONE MRTVIH Đorđe Bajić. na njima ćete videti reditelje filma i najmlađeg ljubitelja horora u Srbiji.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home