Saturday, October 01, 2005

LOVCI NA NEVINE
Ekipa DOBA NEVINOSTI svojim punim autoritetom preporučuje film LOVCI NA DEVERUŠE!
Posle dugo vremena najzad imamo uspelu Hard R romantičnu buddy komdiju u kojoj se ljubavnici zaista vole i prijatelji su istinski nerazdvojni.
Američka komedija je delimično izlečena pojavom Studentskog Čopora (Frat Pack) koji je novinarma bio koledž paralela Sinatrinom lasvegaskom Čoporu Pacova (Rat Pack). Ovaj klan sofisticiranih komičara predvođen Benom Stilerom, Ovenom Vilsonom, Vilom Ferelom i Vinsom Vonom, preporodio je američku komediju.

U Lovcima na deveruše, Vins Von i Oven Vilson igraju brakorazvodne savetnike koji operišu po svadbama kako bi zavodili deveruše. Na derbiju svih venčanja, udaji kćerke visokog državnog zvaničnika, oni upoznaju žene svog života.

Von i Vilson su u ovom filmu postigli utisak divnog prijateljstva među junacima. Za razliku od brojnih iskonstruisanih i očito napisanih filmskih prijateljstava, njihovo zaista funkcioniše.

Kada se tome doda uspela ljubana priča sa ljupkim i izazovnim divama u usponu, Rejčel MekAdams i Ajlom Fišer (a naročito obratite pažnju na nju, pile naše malo!!!!!!), onda Lovci na deveruše imaju dva osnovna aduta uspele holivudske komedije.

Epizodna uloga Kristofera Vokena i vešta režija potcenjenog Dejvida Dobkina, koji ne beži od oštrog humora, jasno profilišući ovaj film prema starijima, čine da
Lovci na deveruše, po mnogo čemu budu iznad onoga što se može očekivati od današnjeg Holivuda. Nadam se da će ogroman bioskopski rezultat ovog filma iz Amerike biti ponovljen i u Srbiji. Zaslužili su.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

pise se ben stilerom, oven wilsonom...a ne benom, owenom itd...inace samo napred sa pisanijem i nadam se da ce se vas film realizovati...

11:38 AM  

Post a Comment

<< Home