Friday, September 02, 2005

MILKMAN COMETH

Timu DOBA NEVINOSTI pridružio se Andreja Milkić!

Andreja Milkić je dugogodišnji radnik u srpskoj entertainment industriji. Od televizijske emisije Coffee & TV i njenih spin-offova uspeo je da napravi jedan od najkredibilnijih urbanih pop magazina, potom je uspešno radio u Tucku i marketinškoj agenciji Soul Flower, da bi krunu karijere ostvario u diskografskoj kući Bassivity Music gde je kao C.E.O. digao na noge najorganizovaniju i najambiciozniju srpsku diskografsku kuću sa početka novog milenijuma.
Milkić će na DOBU NEVINOSTI učestvovati kao član produkcionog tima i pokušaće da nam pomogne u prikupljanju sponzora i brendiranju filma. Kada smo mu dali scenario da čujemo šta misli, nestrpljivo i sa strahom smo čekali njegov odgovor jer je reč o čoveku prefinjenog ukusa, visokih kriterijuma i velikog dara za prepoznavanje komercijalnog potencijala. Sada smo spokojni kada smo prošli ispit i znamo da je Andreja na našoj strani.

2 Comments:

Blogger 5689 said...

zzzzz2018.11.15true religion jeans
ray ban sunglasses
ed hardy uk
pandora charms
prada shoes
michael kors outlet
coach outlet online
clarks shoes
canada goose

5:56 PM  
Anonymous Photographer John said...

Amazing, exceptionally useful post I cherished it and wish to see more posts like that structure this blog. as of late I composed an article about photography on the off chance that anybody is keen on photography you can peruse it by clicking here.

1:23 AM  

Post a Comment

<< Home