Tuesday, December 20, 2005

WEDDING GANGBANG

Gubljenje nevinosti ne mora uvek biti lepo. Kako RTS prenosi:

OŠTEĆENI OZNAČILI LAKAJA KAO OSOBU KOJA IH JE SILOVALA
DRUŠTVO - SUĐENJA - Utorak, Decembar 20, 2005 17:39 RTS
Oštećeni Bedri Šalja i Sofija Tafaj, svedočeći danas na sudjenju Antonu Lekaju koji je optužen za ubistvo četvoro i zlostavljanje trinaestoro Albanaca na Kosovu i Metohiji juna 1999. godine, izjavili su da ih je optuženi u hotelu 'Paštrik' u Đakovici silovao i da je ubio Redjeja Šalju kod klanice 'Agimi'. Bedri Šalja, brat ubijenog Redje, opisujući kako su jedanaestočlanu grupu svatova oteli i mučili pripadnici grupe 'Cipat' OVK, naveo je da su ga optuženi Lekaj - Pindjo i Arben Škupi - Zifa silovali u hotelu 'Paštrik'. On je dodao da su Lekaj i Škupi otete terali da piju mokraću, da su ih tukli nogama, rukama i automatskim puškama i da je Besim Bestražini Radetu Gagoviću, koji je u podrum hotela kasnije doveden, odsekao uvo i stavio ga Redji u usta. Oštećeni je naveo da je Ramuš Haradinaj, koji je bio obučen u uniformu OVK i bio tretiran kao komandant, bio povremeno u hotelu, ali da ih nije maltretirao i zlostavljao. Šalja je objasnio da su Lekaj i Škupi njega i njegovog brata strpali u automobil i odvezli do klanice 'Agimi', gde je Lekaj pucao u njih. Brat je odmah pogodjen, a Bedri je uspeo da se spasi tako što je skočio u reku. Nevestu Sofiju Tafaj, koja je u to vreme imala 14 godina, Lekaj i Škupi silovali su pred svima nama na stolu. Posle su je odveli u hotelsku sobu, gde su ostali nastavili da je siluju, naveo je Šalja. 'Ne može me niko ubediti da to nije on [Lekaj], čovek koji me je silovao i upropastio. Pretio mi je skini se ili ćemo te ubiti, onda me je silovao pred svima, maltretirali su sve ostale, tukli ih, nisam smela da se opirem. Nemam šta da lažem, to je istina, bila sam maloletna', plačnim glasom rekla je Tafaj. Ona je dodala da su je posle odveli u hotelsku sobu, gde su je terali da čisti i da su je više puta silovali ostali, čija imena ne zna. Tafaj je ukazala da su Gzimu Zećiriju odsekli nožem dva prsta i da su je terali da svome stricu Hasanu gasi cigarete na telu. Optuženi Lekaj negirao je navode svedoka, tvrdeći da ništa od onoga što su rekli nije tačno, da on nije u to vreme bio u Đakovici već u Albaniji. Lekaja optužnica tereti da je posle potpisivanja Kumanovskog sporazuma, u junu 1999. godine, sa više pripadnika grupe 'Cipat' koja je bila 'vojna policija' u OVK, a potčinjena Ramušu Haradinaju, oteo jedanaestočlanu svatovsku kolonu, da su ih zatvorili i četiri dana seksualno i fizički zlostavljali u hotelu 'Paštrik'. Lekaj je optužen i da je učestvovao u ubistvu četiri osobe nealbanske nacionalnosti u Đakovici. Sudjenje će biti nastavljeno sutra, svedočenjem oštećenih.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

6:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

8:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

private confession sex therapy read with pleasure The site just super, I will recommend to friends! Very good site, but not bad-would make a version for smartphones. Just do not believe Classroom paper, by the way the author would like to offer yandeks.deneg chip set from the site, "Give the ruble." I would give, so to speak on the maintenance. Classroom paper, by the way the author would like to offer yandeks.deneg chip set from the site, "Give the ruble." I would give, so to speak on the maintenance. Thank you, useful thing. How delightful !!!!!!!!!!!!)

3:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

I'm no longer sure where you are getting your information, however good topic. I must spend some time learning much more or figuring out more. Thanks for great info I was on the lookout for this info for my mission.
Stop by my web-site pixocool.com

4:00 PM  
Blogger Unknown said...

201510.16dongdong
Cheap Michael Kors Handbags Outlet
ugg boots
Jordan 8 Phoenix Suns
cheap uggs
uggs outlet
tory burch sale
fitflops sale clearance
coach factory outlet
Toms Outlet Store Online
celine bags
Michael Kors Outlet Sale Handbags Discount
ugg outlet
authentic louis vuitton handbags
michael kors outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
Oakley Polarized Sunglasses Cheap Outlet Store
Jordan Concords Low And High
coach outlet
michael kors uk
Authentic Louis Vuitton Bags Discount
Abercrombie and Fitch USA Outlet Store
michael kors outlet
michael kors outlet
Montblanc Pen Refills Outlet
Outlet Michael Kors Handbags
Nike Kobe Bryant Basketball Shoes
uggs clearance
cheap ugg boots
Christian Louboutin Outlet Sale Cheap Online
Ralph Lauren Polo Shirts Clearance

8:05 PM  
Blogger oakleyses said...

vans, canada goose jackets, pandora charms, moncler, pandora charms, rolex watches, toms shoes, moncler, moncler, moncler, louis vuitton, swarovski, ugg, wedding dresses, moncler outlet, moncler, thomas sabo, karen millen, converse, sac louis vuitton, abercrombie, supra shoes, juicy couture outlet, barbour, barbour, hollister, ugg, ray ban, ugg, pandora jewelry, converse shoes, air max, swarovski crystal, gucci, juicy couture, canada goose uk, canada goose, pandora jewelry, moncler, links of london, sac louis vuitton, canada goose, marc jacobs, louis vuitton uk, ugg boots, canada goose, coach outlet store online, louis vuitton, canada goose, ugg pas cher, montre homme, sac lancel, canada goose

10:26 PM  

Post a Comment

<< Home