Saturday, December 23, 2006

NEVINI ALI ZADOVOLJNI


Teško je nadmašiti ovako radosnu vest i onako zanosnu sliku kao što je prethodna.

Ipak. Život teče dalje. Moramo da pokušamo.

Snimanje DEČAKA KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN je završeno posle četiri dana. Bilo je izuzetno dinamično i vredno se radilo, po 15 sati dnevno. Uspeli smo da mobilišemo ekipu kao da je reč o pravom celovečernjem filmu i što je najvažnije neverovatna energija autorske ekipe se prenela i na ostatak sastava i mnogi stariji filmski radnici su bili zatečeni i prijatno iznenađeni elanom i veštinom koju je pokazalo tvrdo jezgro NEVINE ekipe.

Sada sledi post produkcija, i nadamo se da ćemo prve pokretne slike iz našeg proma imati tokom januara. Početkom februara bi trebalo da počnemo da prikazujemo DEČAKA KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN.

Ovo četvrodnevno snimanje, iako je po svom trajanju tek jedanaestina snimanja koje bi bilo potrebno za DOBA NEVINOSTI, pokazalo je da je naša ekipa sposobna da na visokom profesionalnom nivou snimi film, i što je još važnije motivisalo nas je i uverilo da je celovečernje DOBA NEVINOSTI neizbežno.
Snimanje su prijateljski posetili i autori ČARLSTONA ZA OGNJENKU i ŠEJTANOVOG RATNIKA Uroš Stojanović i Steva Filipović, i bili su zadovoljni onim što su zatekli na setu.
Snimanje je adekvatno i medijski ispraćeno. Izveštaj sa snimanja je bio u GLAM ŠPAJZU na B92, a dok ne budemo imali neke snimke koje ćemo moći da prikažemo televizijskim gledaocima, promoviaćemo naš filmić u štampi.
Jedno od opuštanja posle napornog snimanja, bilo je i druženje na promociji DVDa ŠEJTANOV RATNIK koja je održana u četvrtak uveče. Ovo izuzetno izdanje je svakako među najboljima, ako ne i najbolje u istoriji izdavanja srpskih DVDova i nadamo se da znate o čemu pričamo i da ste ga već kupili.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

A kad izlazite na imdb sa ovim filmom?

7:26 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Poslali smo submission, jos se ceka da ga potvrde i odobre. Sa kratkim filmovima sve ide malo sporije.

7:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

pa jel ce biti nekih slika sa promocije Sejtana?Sto niste objavili pa da idemo!!

7:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

gde mogu da kupim dvd sejtanov ratnik?

7:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

DVD mozes da kupis na skoro svakom kiosku, a siguran pik ti je onaj lik sto prodaje DVD-ove u Knezu kod Beoizloga, on ima sva kiosk izdanja...
I promocija je bila super, zaista fino organizovana, onaj bend "Best of" je super uigran i ako neko zna gde imaju redovne svirke neka napise. Jos jednom beskrajno HVALA Dimitriju sto nas je pozvao na promociju...
Kako ce biti distribuiran "Decak koji je bio suvise nevin", da li samo za potencijalne "investitore", ili i za "obicne smrtinike".... npr odusevilo me je sto je Pixar prikacio kratki film "One man band" uz "Cars" tako da je malobrojna publika u cetvrtoj sali doma sindikata zaista mogla da vidi jedno malo animirano remek-delo... samo ne znam uz koji film bi vas filmic mogao da se prikaci tokom biskopske distribucije?!

9:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Uz specijlano izdanje "Šejtanovog ratnika" ;)

10:49 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Nasa ideja je da film ide u bioskopima kao sto je isao Pixarov film ili, ako se secate kratki crtaci sa Zekom Rodzerom na Diznijevim filmovima u vreme kada je Zeka bio aktuelan.

Posto imamo Pismo o namerama sa Tuckom, ideja nam je da pokusamo da ga attachujemo za CRNOG GRUJU ali to ne deluje preterano realno posto GRUJA krece 1. februara i nismo sigurni da cemo dotle stici da napravimo filmic.

Medjutim, to bi bilo idealno za nas. Zamislite dobro posecenu premijeru GRUJE u Sava Centru i nas filmic koji na velikom ekranu krece pre njega.

Druga akcija nam je da pokusamo da ga attachujemo na neki drugi film, ali tu zelimo da uspostavimo neki balans izmedju gledanosti (gde je CRNI GRUJA bio idealan posto bi trebalo da bude gledan film) i stilske bliskosti (bilo bi super vezati ga za neku stranu teen komediju, ali one nemaju vise od par hiljada gledalaca).

U svakom slucaju, filmic ce ici na tivi, imamo vec nekoliko emisija koje su nam ponudile da ga puste u celosti, a imamo ideju da napravimo i spot sa numerom iz filmica.

3:07 AM  

Post a Comment

<< Home