Tuesday, January 16, 2007

SNIMLJEN PROMO ZA ZONU MRTVIH

Jutros u zoru je završeno snimanje proma za ZONU MRTVIH. Da ekipi ne bude prijatno potrudio se reditelj DOBA NEVINOSTI Danilo Bećković koji je ne samo posetio set već je u izvesnim deonicama i solidarno radio kao vođa snimanja i podrška reditelju Milanu Todoroviću i njegovom izvrsnom pomoćniku Miroslavu Stamatovu. Sinoć je ekipa pod bičem ove trojice momaka snimila 17 pozicija kamere što je otprilike rezultat jedne visokoprofesionalne filmske ekipe.

Ako bi morao da se izdvoji samo jedan heroj ovog snimanja, to je svakako Miroslav Lakobrija, majstor za maske i efekte koji je napravio zombije na svetskom nivou i celu ekipu dodatno motivisao svojom ljubavlju prema poslu kakva se retko sreće.

Film će biti blagoslovljen i prisustvom alumnija Društva ljubitelja naučne fantastike „Lazar Komarčić“ Pavla Zelića i Jovana Ristića koji su se pojavili u filmu kao zombiji.

Last but not least, tu su glumci. Miki Krstović i Aleksandra Tomić su imali posebno komplikovan zadatak pošto se promo za ZONU MRTVIH snima na dva jezika – srpskom i engleskom. Plus Miki, u to ime, poteže dva revolvera...

I na kraju, u promu se pojavljuje i studentkinja glume sa BK Marta, koju ćete videti i u promu za DOBA NEVINOSTI. Ako je Jamie Lee Curtis doajen slashera, Marta je doajen naših promo filmova i za svoj entuzijazam će sigurno biti nagrađena!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bila mi je čast da na neki način učestvujem u ovom projektu. Ekipa je izuzetno profesionalna, želim joj sve najbolje na Berlinskom festivalu.

Oduševilo me je što sam uz knjigu snimanja video i storibordove, što će reći da sam "video" i kadrove. Na stranu što korišćenje storibordova nije baš uobičajeno kod naših filmadžija. Ne znam kako se zove crtač, ali mi rekoše da je iz ekipe "Faktora 4", još jednog projekta za koji cenim da će pomoći u široj afirmaciji srpske fantastike i njenom dizanju na svetski nivo. Crtača pozdravljam; odličan posao majstore!

9:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

crtac je Bora Grbic, car!

5:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Berlinskom festivalu?

12:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Berlinskom festivalu?

2:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Berlinale?

2:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Svaka cast ovima iz TWP-a. Treba imati hrabrosti za ovako nesto

4:53 AM  

Post a Comment

<< Home