Wednesday, April 18, 2007

KAKO POSTATI HEROJ na RTS


Dokumentarni film Mladena Matičevića KAKO POSTATI HEROJ će u petak u 22:05 biti emitovan na RTSu. Ukoliko ga niste pogledali u bioskopu, a verovatno niste pošto niko nije javljao o senzacionalnim i masovnim posetama Domu omladine u vreme distribucije filma, sada je prilika da ga ne propustite!


Ukoliko planirate da petak uveče provedete na koncertu Čoveka bez sluha, onda navijte video i snimite film. Ali, pokušajte da ga pogledate.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dobra vest za MM-a; RTS se popravlja!

Nego, EK ocekivano u Kanu, a da li je moguce da Carlston za Ognjenku jos nije gotov? Nema ga nigde u Kanu... Sta bi sa Film Noir-om, zar ga nisu povukli sa FEST-a (kad smo vec kod tog festivala, da li znate zasto "Odbacen" nije prikazan na doticnom festivalu, iako je najavljivan?) da bi kao prikazali na nekom od programa u Kanu?

9:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

CARLSTON naprosto nije uspeo da bude zavrsen za Kan. Sto se FILM NOIRa tice, jos nisam proucio sve programe u Kanu? Ima li ga tamo negde?

3:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Cini mi se da taj Carlston nikad nece ni biti gotov.

5:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kada ce konacno poceti snimanje celovecernjeg filma Doba nevinosti?

6:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Film Noir-a nema nigde u programu, a za Carlston mi je neshvatljivo kako to moze da bude najskuplji srpski film svih vremena, a da rade efekte godinu dana. Ako je vec toliko para ulozeno, sto nemaju 10struko vise kompjutera nego sto imaju sada, da bi se brze ti specijalni efekti rendisali?

6:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Od pocetka snimanja do kompletiranja filma ce proci oko dve godine sto je potpuno realan period za film tolikih tehnickih zahvata. greska je bila u tome sto je premijera bila nerealno najavljivana za ranije datume.

9:13 AM  

Post a Comment

<< Home