Friday, July 27, 2007

POSLEDNJE LETO U MOTOVUNU


Završetkom motovunskog filmskog festivala, dobili smo i pobednika u programu Motovun Online. U pitanju je češki film "Majica" reditelja Hissein Fazelia, koji možete pogledati ovde.


Naš film "Dečak koji je bio suviše nevin" izazvao je oprečne reakcije kod hrvatskih blogera, a mi vam prenosimo dva najzanimljivija i najoprečnija komentara.


Na blogu umobolan.blog.hr nisu imali previše razumevanja za našu viziju:


Dečko koji je bio isuviše nevin Ovom filmu je netko preveo naslov sa srpskog dodavsi I na SUVIŠE. Provjerio bih u razlikovni rječnik, ali sam ga nažalost prošle godine u antikvarijatu zamijenio za dva tri bana Jelačića. Svojedobno sam u nekoj Futuri/Siriusu u srednjoj školi, pod nekim satom naravno, pročitao pripovijetku Predraga Raosa "Posudi mi grudi", o djevojkama koje si posuđuju dijelove tijela za dejtove i izlaske u budućnosti ofkors. Kretenski SF. Ovaj film je isto tako kretenski, ali o klinikama za iskorjenjivanje nevinosti 2015. Malo veća ocjena jerbo mi je bed dat istovjetnu s Mišolovkom. (2/10)


Sa druge strane, jedan od zvaničnih blogera motovunskog festivala bio je daleko blagonakloniji:


Dečak koji je bio isuviše nevin je remek-djelo!, doći će vrijeme kad će film postati stvarnost. Ne bi bilo loše da se uskoro osnuje takva ili neka slična klinika, mladež bi se tada riješila teškog tereta kojeg uspješno širi crkveni nauk. Definitivno No. 1. u cijelom izboru zbog slikovitosti!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

uzasno vam zavidim zbog motovuna. bila jednom i umrla od srece. to brdo je ni na nebu ni na zemlji. nego na trecem, boljem mestu.

3:47 AM  
Blogger Unknown said...

adidas yeezy
jordan shoes
falcons jersey
adidas nmd runner
led shoes
adidas nmd r1
michael kors outlet
lebron shoes
tory burch shoes
adidas nmd
20170715

3:00 AM  

Post a Comment

<< Home