Monday, July 11, 2005

D.E.B.S. SOUNDTRACK


Angela Robinson, favoritkinja sa Sundance festivala nedavno je postigla prvi mejnstrim hit sa rimejkom, to jest restartom HERBIE serijala u filmu HERBIE: FULLY LOADED. Ipak, njen važniji film je prošlogodišnji polumejdžor favorit D.E.B.S. koji je svakako jedan od uzora za DOBA NEVINOSTI. D.E.B.S. je smestio koncepciju CHARLIE'S ANGELS u tinejdžerski milje na tragu CLUELESS Amy Heckerling, obojio ga neobičnom gender politikom i na vrlo inventivan način humoristički obradio instituciju supernegativaca. Kuriozitet vezan za ovaj film je činjenica da je razvijen iz kratkometražnog filma koji je Robinsonova prikazala na Sundanceu.

Na ovoj adresi možete naći spot iz filma, pesmu Into the Morning sjajne kanadske pop grupe The Weekend koja će, nadamo se posle ovog soundtracka konačno dobiti priliku koju zaslužuje. U njihovu veštinu možete se uveriti i u u pesmi Kick Myself koju možete downloadovati u mp3 formatu.

2 Comments:

Blogger 5689 said...

zzzzz2018.11.15
coach outlet online
ralph lauren polo
red bottom shoes
christian louboutin shoes
louboutin shoes
hogan shoes
nike outlet
longchamp
skechers shoes
moncler outlet

5:51 PM  
Anonymous cotton percale bedding said...

Na ovoj adresi možete naći spot iz filma, pesmu Into the Morning sjajne kanadske pop grupe The Weekend koja će, nadamo se posle ovog soundtracka konačno dobiti priliku koju zaslužuje.
pakistani suit stitching designs
pakistani suits stitching styles

1:25 AM  

Post a Comment

<< Home