Monday, April 23, 2007

KLABIRINT


U produkciji INCIDENT studija, ovih dana počelo je snimanje low-budget horor filma Klabirint. Film se snima na lokacijama u Beogradu, a snimanje će trajati do 28. aprila. U režiji Aleksandra Maricica, ekipu glumaca čine: Ana Marković, Vladislava Vaca Ðordević, Zoran Kesić, Nemanja Rašović i Nenad Maričić.
Reditelj Aleksandar Maričić je diplomirao režiju na BK Akademiji koja se poslednjih godina pokazala kao dom horor-friendly reditelja ako uzmemo u obzir da su sa ove škole došli filmovi poput FLERTa ili KROJAČEVE TAJNE. Maričić je ranije radio na TV Metropolis i potpisao je niz spotova za domaće bendove.
Scenarista filma je studentkinja četvrte godine dramaturgije na FDU Mina Sablić.
Trejler za film možete downloadovati ovde. Imajte na umu da je na www.filmofili.com potrebna registracija za download ali oni imaju poptuno cool community pa nema razloga da se ne registrujete a posle i ne uključite na njihov forum, itd.

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

trejler je jedna zgodna posalica, nego, gde nesta film "flert?" nema ga ni na dvd-u? zna li neko nesto vise o tome, da proverimo o cemu se radi u toj zavrzlami?

1:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Zanimljivo pitanje. Taj FLERT svakako nije gori od KROJACEVE TAJNE koja je skoncala na DVDu...

5:55 PM  
Blogger Wolfgang White said...

Ha, ha :)

Josh da ga i Retardirana Televizija Srbije prikazhe (pred svojih verini 10 gledalaca) i mozhe slobodno da udje u istoriju.

1:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Imam ja jedno pitanje... Da li je "Klabirint" kratkometražni film, budući da se snima svega nekoliko dana?

2:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

"Klabirint" je dugometražni film, a relativno kratko snimanje (oko 2 nedelje) proizilazi iz fanatizma kompletne ekipe, kao i opreme kojom se snima.

5:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

A može li se znati o čemu se zapravo radi?

12:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

naravno...

kratak sinopsis:
namamljene provokativnim flajerima dve devojke odlaze u disko klub. kada primete da muzika koju DJ pusta deluje fatalno na posetioce, vec je kasno. izlaza nema, a jedini put do spasa vodi kroz Klabirint.

8:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Zanimljiv plot... Ako bude na nivo "T.T. Sindroma", biće savršen!

1:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

sta to znaci "iz opreme kojom se snima"?

kakvom se to opremom snima?

7:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

snima se DV kamerom, uglavnom iz ruke, sa malo dodatnog svetla, tako da postavljanje scene traje dosta kratko. osim toga, 90% filma se snima na jednoj lokaciji, pa i to doprinosi brzini.

3:33 PM  

Post a Comment

<< Home