Thursday, May 31, 2007

ТРИ СЛОВА ИЗ МАЈИНОГ ИМЕНА


Фредерик Бегбеде у књизи 399- каже да се његов јунак бави трендовима, местом на које се никада заправо не долази.

Мрежа је управо место на коме се најтеже долази до места званог актуелност. На сајту о коме смо вам причали синоћ, покушавају да дођу на то место. У ствари ту се скупљају сви коју покушавају да стигну на то место.

Уколико се ту појавимо, можемо им олакшати пут својим доприносом. Или их фрустрирати колико смо испред. Или их фрустрирати колико смо иза њих и колико то није важно.

Maja Uzelac. У Мајином имену има осам различитих знакова. Од тих осам различитих знакова из њеног имена, у адреси сајта, ако занемаримо www. можете наћи три. У имену сајта има укупно девет различитих слова. Фали вам још шест.

У сваком случају, прва реч у називу сајта је сигурно позната љубитељима репа, и наслов је чувеног гето филма у коме су они по први пут чули Wu-Tang Clan, Fresh 3 MC’s, Whodini, Masterdon Comitee, Cold Crush Brothers, T-Ski Valley и Spoonie Gee на једном месту. Од Мајиног имена у називу овог филма и прве речи у имену сајта можете наћи једно слово.

Уколико вам је ова референца сувише лака, уколико мислите да би можда требало да поставимо неко теже питање, предложите га. Претпоставку шта је прва реч у имену сајта оставите на блогу, у коментарима. Али, ако вас то наведе да знате и другу реч, немојте кварити игру већ нам се јавите поштом и на тај начин покажите колико сте паметни.
Уколико се можда појави неко коме је ово претешко, он може да отркрије тражену реч тако што ће је наћи негде сакривену у самом посту.

После прве речи иде ТАЧКА.

После друге речи у имену сајта иде co.yu.

Шта је друга реч? О томе следећи пут.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bravo momci, sve ste svežiji i svežiji :)

1:14 PM  
Anonymous Anonymous said...

neverovatno inteligentno.
sve mi je zanimljivije da posecujem ovaj blog.

4:40 PM  

Post a Comment

<< Home