Tuesday, January 07, 2014

DANILO@city_magazine

City Magazine je objavio tekst o mladim srpskim rediteljima od kojih se najviše očekuje. Među njima se našao i Danilo:

 
Danilo Bećković (Mali Budo)
Bećković ne krije aspiracije da njegov Mali Budo ponajpre bude bioskopski hit. Pre no što stigne pred posetioce bioskopa ovo ostvarenje imaće specijalnu projekciju pred publikom i cenjenim gostima Kustendorffa. Danilo Bećković svoje rediteljsko prvenče predstavlja ovim rečima:
“Mali Budo je komedija o crnogorskom mentalitetu, beogradskom noćnom životu, korupciji u zdravstvu, problemima u školstvu i o prvim ljubavnim razočaranjima. I o krvnoj osveti. Pre svega, ovo je priča o lojalnosti, prijateljstvu, ljubavi i tome kako svako može da postane heroj, iako je na početku samo razmaženi Podgoričanin.
Mali Budo


Scenario smo napisali Dimitrije Vojnov i ja, a glavne uloge igraju Petar Strugar i Sergej Trifunović. Film je pun zvezda, pa ćemo uz njih gledati i Petra Božovića, Tihomira Stanića, Slobodana Ćustića, Tanasija Uzunovića, Aleksandru Janković, Hristinu Popović, Andriju Miloševića, Milorada Kapora, Stefana Bundala, Marka Baćovića, Jelenu Rakočević i druge, a kao specijalni gosti se pojavljuju i Maja Miloš, Boban Rajović, Bojan Zulfikarpašić i kompozitor Marko Kon. Film je trenutno u fazi postprodukcije. Sa nestrpljenjem iščekujemo datum premijere.”

ostatak članka možete pročitati ovde