Tuesday, April 11, 2006

POSLEDNJI KASTING U BEOGRADU

Čestitamo svima koji su ušli u uži krug, ali istovremeno molimo sve one koji nisu uspeli da to ne doživljavaju na pogrešan način. Primetili smo da u svojim komentarima komisiju sa kastinga često oslovljavate kao žiri. Treba da shvatite da kasting nije nikakvo takmičenje, niti je prolaz na njemu velika nagrada za najboljeg. Film ima specifične zahteve i konvencije, i naša komisija nije birala ni najboljeg glumca ni najlepšeg kandidata, već je tražila ljude koji su presek talenta i izgleda kakav nam je potreban za film. To znači da ste možda bili i odlični na kastingu, ali da nemate lice kakvo nam je potrebno – ili izgledate mlađe, ili starije. Možete biti pravi lepotan/ica, ali možda niste onaj tip lepote koji smo tražili. Dakle, ne odustajte i više sreće sledeći put!

Drugi krug kastinga biće održan u tri termina, u grupama od po dvadesetak ljudi, u periodu od 24. aprila do 1. maja, u Beogradu. Tekstovi za uži krug neće biti objavljivani na sajtu, već će svi kandidati biti kontaktirani telefonom nekoliko dana pred kasting. Vidimo se!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Samo me zanima da li cemo textove dobijati tamo na kastingu,na licu mesta ili cemo ih dobiti malo ranije?

10:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

GDE CE BITI ODRZAN FINALNI KASTING?

10:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jako bi mi znacilo da mi kazete koliko ranije cete znati ko ce u koji termin upasti,zato sto bi u tom periodu trebalo da putujem,a naravno sve cu pomeriti zbog tog kastinga,samo moram znati za kada? Hvala u napred :)

12:04 PM  
Blogger doba_nevinosti said...

Finalni kasting ce biti odrzan u Beogradu. Tekstove cete dobiti mailom za nekoliko dana. Tacni termini i raspored po grupama jos nije utvrdjen, ali cete biti obavesteni u najskorije vreme.

12:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

E super,JEDVA CEKAM...poz

10:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

Zdravo, Aleksandar Filimonović iz užeg kruga vam piše :) u periodu od 28.04 do 01.05 igram za reprezentaciju mense scg u malom fudbalu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pa bih molio da mi izađete u susret da ne budem u grupi prvih dvadeset. Ako je već odlučeno da budem, molio bih da me okrenete na broj koji sam ostavio na kastingu da se organizujem.

Hvala na razumevanju!

Aca

12:35 PM  

Post a Comment

<< Home