Friday, January 12, 2007

ZONA MRTVIH - PROMO

Dok čitate ovaj post, snima se tizer za pančevački zombi horor ZONA MRTVIH u režiji Milana Todorovića. Snimanje je krenulo oko pet popodne i trajaće do pet ujutru.

Živi mrtvaci su delo Miroslava Lakobrije, a od zvezda ovaj film će krasiti Miodrag Miki Krstović, last action hero srpskog filma.

ZONA MRTVIH će sa DOBOM NEVINOSTI pokušati da pokaže srpskim finansijerima i državi šta propuštaju ukoliko se ne snime naši filmovi.

Ne večerašnjem snimanju ZONE MRTVIH statiraće i reditelj DOBA NEVINOSTI, Danilo Bećković, ostanite na našem blogu pošto detaljan set report iz Danilovog ugla stiže svakog časa.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oprosti im boze, ne znaju sta cine. Ako su ZONA MRTVIH i DOBA NEVINOSTI buducnost srpskog filma, srpski film treba obesiti, spaliti, razapeti, streljati, keelhaulovati i zaboraviti. Buducnost srpskog filma su filmovi poput KLOPKE, tj sa zanrovskom pozadinom, ali nedvosmisleno smesteni u srbiju dana danasnjeg. Zombie horror? Teen sex comedy? Osvestite se. Dajte neki triler, dnevnopoliticka situacija je vrlo plodno tlo za kreativni rad.

6:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

A KLOPKA je pa budućnost? Ma, daj... Svašta.

12:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

E, ja cu da gledam i doba nevinosti i zonu mrtvih pa makar to ispala najveca sranja svih vremena. Dosta mi je filmova koji ekspolatisu jadac srbijice, ko bre da nema nijedne druge teme. A svi misle da jedino takav film moze da se poturi na festivalima, mora da bude OZBILJAN, da se bavi decom bez bubrega, heroin-snajperistima, kurcem, palcem... Ko ce bre to da gleda ovde ? Upalim dnevnik na RTSu i gledam bolji film od toga. To je samo festivalska fora, snimas film o jadnicima u srbijici, pa da se publika sazali na sve te jadne ljude sto zive u toj jadnoj zemlji. Daju ti neku nagradu ako si bas jadan i to je to.

10:26 AM  

Post a Comment

<< Home