Sunday, December 31, 2006

SREĆNA NOVA GODINA


Želimo vam sve najbolje u 2007. godini. 2006. je bila puna uspona od kojih se nismo uzoholili i padova posle kojih smo uspeli da se pridignemo. ali, pre svega, bila je uzbudljiva.

Voleli bi da i 2007. bude tako uzbudljiva i da svi zdravi i spokojni dočekamo premijeru DOBA NEVINOSTI.

Ekipa DOBA NEVINOSTI Vam za Novu godinu poklanja ovu čestitku koju je dizajnirao naš dizajnerski guru Andrej Dolnika.

Ispod jelke DOBA NEVINOSTI naći ćte i nešto što nam je Šejtan doneo kroz dimnjak. Ekipa ŠEJTANOVOG RATNIKA vam za Novu godinu poklanje jedno spektakularno iznenađenje. Uživajte.

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

This video is no longer available!

9:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Srećna vam Nova godina!

Želim vam sve najbolje sa filmom!

3:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

ajmo komentare na a 3, gomila ljudi ga je videlo veceras prvi put....ukljucujuci i moju malenkost

8:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

nije vredan komentarisanja.

5:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Teska srca moram priznati da jeste.Zgrozen i neprijatno iznenadjen kvalitetom drugog dela ovaj nisam ni pogledao u bioskopu. Bice da je i medijska haranga ucinila svoje. No bio je juce na Pinku pa sam bio u prilici da ga vidim. Film je jako dobar! Iznenadjujuce dobar. Petre Pasicu alal ti vera. Uopce se ne zajebavam i vrlo sam iskren. Pre svega bih pohvalio hrabrost Srdjana da pruzi priliku debitantu, zatim hrabrost Petrovu da ponudu prihvati svestan da ce ga razni mudroseri rastrgnuti i ozbiljno mu ugroziti karijeru. Jos jedan ozbiljan samar katedri za reziju na FDU-u. Diplomirani (ako je uopste diplomirao)producent koji je film rezirao 17 puta pismenije, darovitije i smislenije nego svi novkovici, bajici, zivkovici, arsenijevici, golubovici i ostali od elementarnog talenta miljama udaljeni satro reditelji. Prvo im je jesenas jedan diplomirani dramaturg i absolute beginer u svetu filmske rezije priredio ozbiljnu pokaznu vezbu "kako se sa malo para pravi ozbiljan, duhovit i zanimljiv film" a da prethodno nije imao ni jednog jedinog dana rediteljskog iskustva da bi ih ovo sa Pasicevim A3 u potpunosti posramilo.
No ostavimo sada nesrecne srpske reditelje sa njihovim diplomama u rukama po strani i vratimo se filmu.
A3 pored Pasica u svet srpske kinematografije uvodi jos neka jako talentovana imena. Tu pre svega mislim na Aljosu Spajica koji je napravio impresivnu scenografiju. Zatim je tu i drugi direktor fotografije (ne stigoh da mu procitam ime na spici)koji je siguran sam snimio ovaj film jer Joksimovicev skucena znanja ne dobacuju do ove fotografije.DOP2 briljantan uradak!

HD kamera sa filmskim objektivima je po svoj prilici tehnoloski ambijent u kojem bi srpski film trebalo da se krece. Nije preskupo a deluje efektno.

Glumci? Svi debitanti su jako dobri (da i Macankoviceva je jako dobra!), basista u bendu najavljuje izvanredan glumacki potencijal a mladi Rakonjac je dokaz da mlad glumac prijatne vanjstine ne mora nuzno biti i iritantan.
A sada malo dobronamerne kritike: Manda je standardno neubedljiv i iritantan i stvarno se moglo i bez njega. Cvija je jos jedan od nepotrebnih recidiva, u miraz nasledjenih, iz Dragojevicevog opusa.Dakle obojica su slabi. Jako slabi. Cvijanovicevo kreveljenje je zaista bilo tesko podnosljivo. Ne znam da li je Pasic imao svu slobodu u odabiru glumaca ali mu ova dva retko odvratna smiranta zaista nisu trebala.
Drugi problem sa kojim se film sa vremena na vreme suocava su Dragojevicevi politikom preoptereceni pokusaji duhovitosti ljubamoljac-minimax tipa. Naravno ove minjone uglavnom izgovara podguzna muva ministra Kojadinovica Zoran Cvijanovic- Sojka.
Product placement koji su svi toliko popljuvali mi nije toliko smetao. Jebiga od nekih para se film morao snimiti i to zaista nije toliki faul. Na momente cak postaje i zabavan.

Raduje sto su se neki glumci uslovno receno "starije garde" (Todorovic, Pejakovic, Djuric, Trivalic) izvanredno uklopili sa mladim i dolazecim snagama.

Raduje i sto je debitant dobio milion i po evra da se igra (jos jednom pohvala producentima na hrabrosti) i nije se preigrao.

Da je marketing mudrije vodjen i da je distributer pametnije odabran siguran sam da bi film napravio 300 tisuca.

U svakom slucaju najprijatnije iznenadjenje ove sezone.

6:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kako i koliko Pasic zna da rezira se videlo u novogodisnjem programu `Ne skreci sa staze` gde je rezirao segment omnibusa. Dakle, decko nema smisao za humor i ne ume da rezira. A3 deluje znatno bolje od tog novogodisnjeg programa, verovatno bas zbog Dragojeviceve i Joksimoviceve umesanosti.

2:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

Film uopste nije tako los kao sto pricaju. Ima, naravno, onaj standardni problem srpskog filma - dramaturgiju koja je pravljena za nekakav sitkom (one vrste kao sto je Will&Grace), sve je preforsirano, sve mora da bude poentirano. Uh! Da nema toga, film bi bio bas dobar. Rezija je najbolja stvar u filmu, btw...

6:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

aj kad se palamudi, da palamudim i ja :) i da srecna svima nova godina. . . ova bondovska 2 007-ma
da se razumemo, film sam gledao dva puta u bioskopu (premijera plus repriza u ds gde definitivno dom sindikata ima bolji zvuk- to uopste nije za raspravu...)i opsti utisak mojih klasica i mene su sledece stvari.
1- preterani product placement, previshe bljutavo *komandant druma, sava guma!* MAAA DAAAAAJJJJ
2- extra rezija
2.1 - hd kamera je zakon :)
3- ogavno losa nada macankovic
4- manda koji smisljeno iritantan (kao da je to i hteo)
5- cvija uglavnom nije mile, sto je za svaku pohvalu
6- rakonjac simpatican ali bilo je i drugih resenja na sve 3 akademije
7- nikola pejakovic je u par scena toliko neprijatan za gledanje da je to strasno. . . :)
8- davno beshe premijera ne sjecam se bas svega najbolje, al opsti utisak je da je film sasvim ok. udjes odgledas ga, smejes se na par scena odes kuci i zaboravis da si gledao film. znachi prava komercijala...

i da, ta fora sa zamenom identiteta je toliko provaljena vise da jednostavno treba smisliti nesto novo.... ;)

9:47 AM  
Blogger myslot said...

หนังใหม่ล่าสุดของผู้กำกับชื่อดัง Darkest Hour ชั่วโมงพลิกโลก (2017) หนังออนไลน์เรื่องนี้ไม่ดูบอกเลยว่าพลาดมาก หนังใหม่ หนังสนุกต้องลอง

https://www.doonung1234.com/

4:52 AM  

Post a Comment

<< Home