Tuesday, May 08, 2007

DOBA JE VIDELO QUINTa

Kultna figura geek communityja na netu, Quint, je ovih dana bio u Beogradu, u poseti snimanju filma Riana Johnsona BROTHERS BLOOM. Kada smo to saznali, čitajući njegov set report, odlučili smo da ga upoznamo sa dostignućima Novog srpskog filma.
Oko 16 časova, Dimitrije je posetio AICN da vidi šta se dešava. Tu je naleteo na set report. Odmah je pohitao da obavesti preostale ključne figure Novog srpskog filma, međutim, pred našom malom ekipom se ispostavio problem što nismo znali kako da nađemo Quinta.
Negde oko 17 časova uspeli smo da lociramo člana ekipe BROTHERS BLOOM koji je odan našoj ideji, a čije ime ne možemo da otkrijemo, i koji je uzeo na sebe zadatak da locira gde se Quint nalazi. U međuvremenu smo uspeli da saznamo i Quintovo kršteno ime kako bi ga bolje locirali.
Oko 22 časa nas je insajder iz ekipe obavestio da se Quint nalazi u hotelu InterContinental i zakazan je sastanak u 23 časa ispred tog hotela. Očekivali smo susret kao iz filmova Michaela Manna i pesama Videosexa, uz treptaje neona u noći punoj detektiva.
Situacija je postala toliko dramatična da je Dimitrije izlazeći iz kuće, umesto jakne uzeo donji deo trenerke, Danilo je spakovao DVD u roze kutiju a Steva je napustio slavu na kojoj je bio. Tri vozila su se uputila ka hotelskom kompleksu na Novom Beogradu.
Međutim, nekih petnaest minuta kasnije ispostavilo se da ta lokacija nije tačna i da je Quint smešten u jednom potpuno drugom hotelu i da štaviše, najverovatnije sutra napušta zemlju.
Konačno, u 23 časa se na lokaciji Quintovog beogradskog boravišta okupio sam krem Novog srpskog filma, Vladimir Mančić & Jelena Tvrdišić ispred ČARLSTONA ZA OGNJENKU, Stevan Filipović ispred ŠEJTANOVOG RATNIKA i Danilo & Dimitrije ispred DOBA NEVINOSTI.
Pošto je već bilo dosta kasno, nismo hteli da uznemiravamo Quinta, ali smo mu isporučili DVD sa ŠEJTANOVIM RATNIKOM, promo kit sa trejlerom za ČARLSTON ZA OGNJENKU i promo DOBA NEVINOSTI, uz jedno propratno pismo. Nadamo se da će Quintu ova poruka u boci biti zanimljiva.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Off:

Ja se izvinjavam,ali ovo mi nije jasno sto se tice javnog anonimnog konkursa za TV dela... "Autori su dužni da otkucana dela dostave u tri (3) primerka.

Radovi se potpisuju šifrom, (rešenje šifre dostaviti uz tekst u zatvorenoj koverti),
autorstvo se dokazuje istovetnom kopijom teksta"

Kako to sa sifrom?

7:36 AM  
Anonymous Anonymous said...

Dakle na tekstu ne pises svoje ime vec naziv teksta i sifru.

A u koverat stavis resenje sifre gde nepises sifru i svoje ime.

3:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

I tako u sva tri primerka?

3:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pa koverat sa resenjem sifre ide samo jedan, naravno.

A na sva tri prinmerka se potpisujes sifrom umesto imena.

3:36 AM  
Anonymous Anonymous said...

I imam jos jedno pitanje sto se tice ovog konkursa:

Da li sinopsis treba da obuhvata poentu moguce serije,ili samo detaljniji opis pilota?

3:10 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0515
ugg outlets
marc jacobs outlet
true religion jeans
canada goose jackets
ray ban sunglasses
yeezy boost
bottega veneta outlet
fitflops sale
adidas nmd
mont blanc pens

11:29 PM  

Post a Comment

<< Home