Tuesday, November 08, 2005

ZONA MRTVIHNe, nije reč o Paskaljevićevom spin-offu Šotrine ZONE ZAMFIROVE u prvom niškom staračkom domu između dva rata. Istine radi, IVKOVA SLAVA se otvorila sa 81 188 gledalaca i 183 820 € zarade tako da ni ovo nije nemoguć potez posle OPTIMISTA.
Reč je o andergraund zombi akcijašu ZONA MRTVIH koji pripremaju naši drugari i kolege iz Pančeva Milan Todorović i Vukota Brajović. Milan je radio na svim zajedničkim studentskim filmovima koje su radili Dimitrije i Danilo kao producent a već više od decenije pravi alternativne žanrovske filmove. Dimitrije je čitao scenario i kaže da je reč o denobenonovskom akcionom hororu na temu invazije zombija posle izlivanja toksične supstance (toga u Pančevu ima koliko hoćeš) koji stalno balansira između parodije i ortodoksnog pristupa.
Na slici je Ivana Vukčević sa pištoljima. Kao da je stavljena tu namerno da provocira ekipu DOBA NEVINOSTI ne bi li radila još nešto uz plašenje i smejanje tokom ovog filma.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ideja je sat(i)arichno realistichna. Odgovorno tvrdim da se neki putokazi nalaze u Biblioteci kinoteke, gde bih jako voleo da vidim Milana, sa scenarijem.
Bibliotekar

2:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

jedva cekam da vidim film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

I ja jedva cekam da vidim..... film!! :))

3:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kada ce vishe taj film??????????/

2:57 PM  

Post a Comment

<< Home