Thursday, May 29, 2008

IZGUBLJENI VIKEND

Sledeća dva dana će biti prepuna obaveza.

Prvo, sutra, u petak u 12h, u Tuckwoodu treba da se pojavimo u što većem broju da podržimo konferenciju za štampu ekipe filma ZONA MRTVIH i uživo vidimo Ken Foreeja i Mikija Krstovića.
Zatim, uveče, u Šipražju se od 22h organizuje YU WAVE DERNEK.
U poslednjoj sedmici pre zatvaranja zimske varijante ovog kuba, Ivan i Dimitrije organizuju poslednji YU WAVE DERNEK Njihovi alter egoi Paket Avdija i Bebek Dol odlučili su da razdruže DJ tim Selen Velen, i da ga ukinu. U petak će biti četvrti nastup ove ekipe, i ako je suditi po prethodna tri, ovaj će pored prizivanja duha Dražena Ričla, pevanja Prljavog kazališta na kolenima i air guitarovanja DJeva iza pulta doneti i posebnu emotivnu dimenziju oproštajnog nastupa. Oni koji ostanu do kraja, biće počašćeni repro-materijalom koji su trošili ovi momci. Ne, nije to što mislite. Naprosto, pokloniće publici nekoliko desetina audio CDova na kojima smo sačuvali svoju malu istoriju SFRJ popa i u potpunosti napraviti deobni bilans ove federacije. Stoga, vidimo se u Šipražju u petak.
A onda u subotu, u SKCu, beogradski koncert grupe Sweeper, svakako stvar koja se ne propušta!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Je li Bebeche Dole i Paket Avdijo, hoce li jos biti ovih fantasticnih veceri?? Zagrljeni, sa pivom u ruci pevamo "Crvenu jabuku"....wooowwwww....bilo je mLogo dobro prosli petak, iako malo ljudi....Kada bi se nekako promovisalo verujem da bi steklo status kultne bg-zurke....No, hoce li uoste biti toga jos????

3:36 AM  
Blogger Unknown said...

air jordan shoes
michael kors outlet
hermes belts
five finger shoes
nike zoom
air jordans
prada sunglasses
curry 3
nike air force 1
yeezy boost 350
20170715

2:49 AM  

Post a Comment

<< Home