Monday, December 22, 2008

TOTALNO NOVI TALAS?

Već neko vreme imamo ovaj projekat na nišanu, a sada su se konačno pojavile i zvanične informacije o njemu. Koliko vidimo oligarsi su pošli stopama DOBA NEVINOSTI i ŠEJTANOVOG RATNIKA. Ako imamo u vidu da su ugledne kuće poput RTSa koje su odbijale naše projekte stale iza svega, sigurno je da se radi o vrhunskom ostvarenju u ovom žanru. Da je reč o cutting edge projektu govori i pominjanje serije stare preko 10 godina u najavi, a u svojstvu uzora...
Pa ipak, sa velikom radošću očekujemo novu priliku da na ekranu vidimo Mirku Vasiljević, Vujadina Miloševića i Miloša Tanaskovića, tako da će tokom nastupajućih novogodišnjih praznika ova serija privući našu naročitu pažnju.
Totalno novi talas
U beogradskoj Šećerani u toku je snimanje TV filma za tinejdžere pod radnim naslovom Totalno novi talas, koji će biti prikazan tokom novogodišnjih praznika.
Film koji režira Miloš Petričić (Skoro sasvim obična priča) će kao deo šire programske akcije biti pilot epizoda buduće TV serije.
"U pregovorima smo sa nekoliko većih emitera, a film će sigurno prikazati Happy TV, TV Vojvodina i Javni servis Repubike Srpske", rečeno je agenciji Beta u produkcijskoj kući Media Net iz Beograda, koja stoji iza projekta.
U filmu igraju
Mirka Vasiljević, Jovana Balašević, Bojan Perić, Miloš Tanasković, Vujadin Milošević, Anđela Jovanović, Milan Vranešević...
"Iako svetska kinematografija, na čelu sa holivudskom, ne propušta priliku da svake sezone isproducira veliki broj sadržaja za mlade od 12 do 16 godina, u našem regionu to nije slučaj“, naveli su producenti u saopštenju.
Kao uzori se pominju najpopularniji svetski serijali poput španske serije Korak napred ili novozelandskih Nestašnih godina.
Scenario opisuje srednjoškolce koji užurbano spremaju program za novogodišnje veče u Centru za mlade talente, ali njihovi temperamentni karakteri, međusobni emotivni odnosi i princip malih razlika ne dozvoljavaju im da pronađu zajedničko rešenje.
To sve posmatra i multimedijalno arhivira Todor, njihov vršnjak i prijatelj, specijalista za hardver i softver i narator koji nas vodi kroz priču.
Miki, gitarista i zanesenjak, mora da bira između benda i njihove prve ozbiljne svirke dogovorene na potpuno drugom mestu, i Milice, lepe i pametne balerine, člana igračke grupe modernog plesa, koja Mikijevu odluku da provede to veče sa bendom shvata kao ličnu i kolektivnu izdaju.
Tu je i Bane, pevač suparničkog rep benda, koji jedva čeka svoju priliku da se približi Milici.
Posle Mikijevog pokušaja da ipak sabotira sopstveni nastup i ostane u Centru i sa Milicom, ona, iznervirana opštom svađalačkom atmosferom, rešava da se uopšte ne pojavi na dočeku Nove godine, što svakako uvredi Ninu, njenu najbolju prijateljicu iz plesne grupe, marljivog radnika i perfekcionistu, potajno zaljubljenu u Mikija.
Kako su producenti naveli, u epizodnim ulogama pojaviće se poznate ličnosti.

6 Comments:

Blogger Unknown said...

jedva cekam da vidim i radujem se boljem izboru novogodisnjeg programa.da imamo izbora , da ne moramo da gledamo svake nove godine iste novogodisnje formate, a radujem se sto u tekstu stoji da ce se projekat nastaviti dalje.do gledanja.milic 77'

1:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

na kom programu i kad se daje serija totalno novi talas?kad je bila prva epizoda?

6:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

serija ce poceti da se objavljuje 03.01.2011.na happy kanalu radnim danima u 18.30h

3:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

serija tnt je totalno coooooolllll!!!!!!!!!!!!!!jedwa chekam da pochne!nemogu da dochekam...glumci su sjajni!imam osecaj kao da se radi o mom zhivotu!poshto sam dobra drugarica sa nekim glumcima mogu wam reci da po njihowoj prichi i po probama na kojima sam bila da je serija sjajna!zhelam da se zahwalim mojim prijateljima(glumcima)koji su i pored proba i snimanja nashli wremena za nashe druzhenj...woli was swe mickey

3:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

tko si bre ti sad i kaj pricas ta sranja ne kuzim kaj lazes ljude....

3:42 AM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-25keyun
ray-ban sunglasses
vans sneakers
fit flops
michael kors handbags
cheap uggs<
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
cheap rolex watches
ugg boots
coach outlet store
michael kors outlet online
coach clearance
nike roshe run mens
abercrombie outlet
hollister clothing
hollister outlet
coach outlet online
michael kors outlet
sunglasses oakley
michael kors outlet online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
uggs on sale
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
soccer shoes
ray ban sunglasses
ugg slippers
uggs boots for women
gucci outlet
toms outlet
michael kors outlet clearance
p90x
nike trainers sale
replica rolex watches
air max 95
lebron james basketball shoes
hollister clothing

7:30 PM  

Post a Comment

<< Home