Friday, January 06, 2006

CYBORG GIRL

Počeli su polako da se naziru obrisi novog Chan Wook Parkovog projekta.
U letošnjoj izjavi koji je dao Star Newsu (reprintovanom na Yahoo Korea) otkrio je ključne detalje svojih daljih planova:

Vaš sledeći projekat je o devojci kiborgu, baziran na mangi SHE, THE ULTIMATE WEAPON?
Jako volim tu priču. Koliko ja znam prava na tu mangu su odavno prodata. Moj film ipak neće biti SF kao ta manga. Zvaće se I'm a Cyborg, But That's OK i biće film o odrastanju, ili omladinska komedija. Upravo pišem scenario. Posle toga radiću na svom vampirskom filmu Evil Live.

Inače, EVIL LIVE je i naslov vampirskog filma koji Lee Byung-Heon snima u THREE, EXTREMES. Kad je reč o pomenutoj mangi, kasnije je pretvorena u anime, poznatu pod naslovom SAIKANO. Ovde se možete obavestiti o animi.
Sledeća informacija je da se film snima u aprilu 2006. godine, na HD formatu i da će obilovati specijalnim efektima. Zvanično, film govori o devojci smeštenoj u psihijatrijsku kliniku, ubeđenoj da traje rat između ljudi i mašina i da je ona najmoćniji borbeni kiborg. Tokom lečenja se zaljubljuje u jednog mladića koji je ubeđen da može da krade ljudske duše uz pomoć aparata koji je konstruisao...
Potom su krenuli detalji o podeli. K-pop zvezda Rain (24) dobio je ulogu mladića. Kang Hye-Jung iz OLD BOYa i THREE, EXTREMES će igrati devojku.
Premijera je najavljena za zimu 2006.