Tuesday, April 11, 2006

RUMOR HAS IT 2006

Ako ste nam držali palčeve za gradski konkurs kako smo vas zamolili, izgleda da ste ih džabe držali.
OK, ne baš sasvim džabe, videćete.
Načuli smo da nismo prošli na gradskom konkursu. Naravno, sačekaćemo zvanične rezultate, međutim izvori su nam vrlo pouzdani. Međutim, to nas neće sprečiti da snimimo film. Sada više nema fondova koje treba čekati nego ćemo da zasučemo rukave i da film snimimo sami.
Navodno smo dobili utešnu nagradu, pomoć za razvoj projekta, što će nam takođe dosta značiti. Tu je verovatno držanje palčeva pomoglo, i držite nam ih svaki put kad zamolimo.
Najvažnije je da nismo klonuli duhom i da ćemo iz novog poraza crpiti novu energiju.
Međutim, da nije sve tako crno protvrđuje činjenica da su novac na Konkursu dobili naši drugovi, sa zanimljivim projektima, MLADEN ĐORĐEVIĆ i MLADEN MATIČEVIĆ i sada smo sigurni da ćemo iduće godine imati šta zanimljivo da gledamo. Veliki pozdrav za njih dvojicu, a DOBA NEVINOSTI sada polazi putem neizbežne realizacije! Osvojivši novac za razvoj projekta pokazali smo da je DOBA NEVINOSTI postao jedan neizostavan deo srpske filmske produkcije i da nas više ipak ne mogu zaobići.
Pored onih koji su nam držali palčeve, naravno, zahvaljujemo se i članovima Komisije koji su verovali u naš projekat i stali iza njega.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

nevinost ce biti nezavisna. ne?

bravo za mladene!

6:02 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

naravno.

pokusacemo da snimimo film u kome ce sami autori prikupiti sredstva iz drzavnih i sponzorskih fondova, i sami brinuti o kreativnom integritetu svoga filma.

iako je, u principu, dobro imati kreativnog producenta, i uprkos tome sto su tinejdzerske komedije zanr sa jako dugom tradicijom u nasem filmu, DOBA NEVINOSTI da bi ocuvalo smisao mora da podje `nezavisnim` putem. taj nezavisni put, naravno, nije baziran na nekom iracionalnom otporu institucijama. stavise, ubedjeni smo da ce kada ispunimo svoju viziju i dovedemo je bar u neki oblik za interno prikazivanje, ona privuci paznju i sredstva mocnih i uticajnih.

ipak, do te tacke je dug put, ali smo posli...

7:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

nesto kao nevina gerila

10:08 AM  

Post a Comment

<< Home