Saturday, March 25, 2006

ZAKLJUČEN PRVI KRUG KASTINGA!

Današnjim novosadskim kastingom zaključen je prvi krug potrage za novim licima koja će se pojaviti u filmu DOBA NEVINOSTI. Sada nam predstoji pregledanje materijala i biranje kandidata za drugi krug. Zahvaljujemo se svim učesnicima, i pozivamo ih da redovno proveravaju sajt, možda će na spisku za drugi krug naći svoje ime.

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Da li je definitvno zavrsen...jer rekli ste prvi krug...da li to znaci da ima sanse da se organizuje jos neki kasting...ili nema sanse?! ;-)))

9:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jedno pitanje za vas:
npr. Imaš 29-33god. diplomirani si glumac/ica, ne dođeš na objavljeni kasting jer ste lepo naglasili šta vam treba, i po završetku kastinga ukapiraš da neće biti drugih kastinga i da će se i epizodne uloge deliti na osnovu snimljenog materijala. E, sad... pitanje je: Da li je trebalo doći po svaku cenu i govoriti text koji ste zadali....pa u najgorem slučaju ispasti "glup u društvu"?

1:35 PM  
Blogger doba_nevinosti said...

kad je rec o kastinzima koji su se sada desavali, mi smo trazili glumce za uloge maturanata, kako glavnih junaka tako i onih sporednih.

nismo trazili glumce za uloge starijih junaka. njih cemo traziti na drugi nacin. verovatno cemo praviti selekciju glumaca koje vec znamo i videcemo ko bolje bude funkcionisao na citanju.

dakle, ako ne mozes da igras maturanta, nema razloga za tugu. nije trebalo doci po svaku cenu.

u svakom slucaju, hvala na interesovanju.

2:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Nema vise kastinga????!by Vlado

3:04 PM  
Blogger doba_nevinosti said...

Sad sledi uzi krug.

4:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Moram da vas kritikujem zbog toga sto ipak nije organizovan ni jedan kasting u Crnoj Gori ili a koliko vidim samo je odrzan u Beogradu i Novom Sadu...mislim da ste postedeli mnogobrojne talentovane ljude iz drugih gradova u Srbiji...makar vecih npr U NISU...a nikada se ne zna mozda se bas tamo krije neki biser koji vam savrseno odgovara..

3:06 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

To sto su kastinzi organizovani samo u Beogradu i Novom Sadu ne znaci da su bili rezervisani samo za Beogradjane i Novosadjane. Uostalom, na njima se pojavilo mnogo ljudi iz unutrasnjosti, a kandidati su stizali cak i iz Bosne. Mi smo se odlucili za Beograd i Novi Sad zato sto se u njima nalazi najveci broj glumackih skola, i profesionalnih i amaterskih.

4:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pa ima na srecu ili nesrecu i dosta glumackih skola i u drugim gradovima u Srbji...npr u Krusevcu je jedna od najpoznatijih skola govora i glume koju su zavrsili mnogi poznati glumci npr Vojin Cetkovic :-))

5:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

Samo jos da nam kazete za koliko vremena (otprilike) da svratimo na sajt i pogledamo rezultate? Nadamo se da ce biti do kraja nedelje jer nam vec nije dobro od iscekivanja :-) !!!!

9:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Nadam se da cete uskoro objaviti rezultate jer ce mi drug umreti od oscekivanja! pozzz

3:59 AM  

Post a Comment

<< Home