Sunday, December 03, 2006

SAJT ZA OGNJENKU


Novi klasik srpske kinematografije, ČARLSTON ZA OGNJENKU Uroša Stojanovića, dobio je najzad i svoj zvanični sajt. Na njemu možte videti i trejler za najočekivaniji filjm iduće sezone, a što je najvažnije za one sa slabom konekcijom, možete ga i downloadovati za kućnu konzumaciju.
Uživajte!

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ma ko je lud da skida 63mb

4:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

vredi...

2:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Majko moja, ovako nesto ne videh ni kod nas, ni u svetu...ima l' neko tu kod vas insajdera da je pogledao film, jer ako je suditi po trailer-u, ovako nesto nije bilo ni pre, ni posle, ni kasnije (malo se pribojavam da dobar trailer ponekad ne znaci dobar film, i obratno; iskreno se nadam da to nije slucaj sa ovim filmom koji preti da da postane "nultni" nase kinematografije)...isto tako, da l' znate da li je muzika iz filma originalna muzika koja ce se cuti u filmu...shigeru umebayashi, je potpisan pored jos jedne kompozitorke sa nasim imenom, ali lici mi na njegov stil....

7:05 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

gledali smo film sa jos uvek nedovrsenim efektima i garantujemo da je trejler tek najava onoga sto u njemu postoji...

7:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

hvala na brzom odgovoru a muzika u trejleru? je l' originalna iz filma, i mozete li nesto reci o drugome kompozitoru, ovoj devojci? ko je ona, i koliki je njen udeo muzike u filmu?

7:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jeli, jel ste garantovali i za A3 da je dobar?

9:42 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Za A3 nismo garantovali da je dobar. Nadji link na nasem blogu koji pokazuje da jesmo.

9:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jos jedno pitanjce: da li se film jos uvek sprema za Kan '07? (Kakve su sanse da se nadje u takmicarskoj konkurenciji?) Znam da film Wild Bunch prodaje po belome svetu...ima li vec sada inostranih interesenata?

6:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Bez veze.
Dve zhene idu u drugo selo da bi pronashle choveka koji lichi na Dzona Jebenog Bajforda.
Skrivena poruka filma:
dobar odnos sa anglo-saksoncima i DA NAM UDJE STRANI KAPITAL.


Kao pripadnik (nizheg) srednjeg stalezha, monoteista i monogamista, star oko 30 godina odgovorno izjavljujem da me ovaj film nece videti. (A verovatno i nije namenjen meni :) )


(Ako neka nasha Australijanka ima slichnih ambicija kao junakinje iz filma, neka pogleda moju prezentaciju i kontaktira me preko e-poshte. :) )

8:10 AM  
Anonymous Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=QuRctLXYzO8

12:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ne znam da li tvorci filma citaju ova dopisivanja, ali evo par dobronamernih primedbi u vezi trejlera, koji zaista izgleda vrhunski, i mirise na veliki film...

Najveca je sto ovi intertitlovi funkcionisu dobro do pred kraj, tj. search je "For a real man," pa onda "for true love" (muzika se menja, deluje super), i onda na kraju "And a song"...e sad, sta mu je to "and a song???" To zbunjuje i dekocentrise, tj. ne znaci nista, a narocito nista sa onim sto vidimo na trejleru...Ja bih to sklonio, ili stavio nesto drugo...

A druga primedba je mala, mada i ona smeta, a to je prevod...em sto je "man of steel" napisan malim slovima (a ako je to ime lika - da ne bi prevodili Dragoljub na engleski-- treba velikim slovima), a drugo, zasto dodavati nesto na engleskom ako ne postoji na srpskom, tako da kada neka zena tamo kaze da dovedu muskarca koji ima zube, to se prevede na engleski, ali doda "And balls!," a to nikada nije izgovorenom...

Eto toliko, gnjavim, ali voleo bih da sto dostojanstvenije izadjemo u svet, jer izgleda da imamo s cime....

5:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Zna li se ko je pisao scenario?

9:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

Uros Stojanovic
Aleksandar Radivojevic
Srdjan Dragojevic
Stevan Koprivica

12:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

Shta, svi su oni pisali scenario?
Ili ono, jedan pricha, drugi pishe, treci ispravlja gresheke...? Ko panduri. :)

Mala shala.

Od Koprivice nema vajde ( ove "Dve Sorele" samo to potvrdjuju), ali za mladog Dragojevica mozhda josh nije kasno. (Valjda ce mu ona letnja shkola FCS-a pomoci da ne pravi vishe ovakve stvari :) )


Poz.
:)

2:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Proba

8:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kao sto je praksa u Holivudu, pa i sire, scenario Calstona prosao je kroz ruke nekoliko skript doktora. Koprivica i Dragojevic su napisali po jednu ruku scenarija, ali posto nijedan zarez iz njihovih verzija nije ostao u konacnoj verziji, nece biti potpisani kao koautori.
Finalnu verziju napisali su Uros i Aleksandar Radivojevic.
Zabunu izazivaju podaci na IMDB-u koji nisu apdejtovani jos od pre par godina, kao i Tuck-ovi plakati za film na kojima su Dragojevic i Koprivica potpisani.

8:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

mmmmmm sve je mirisalo odlicno dok ne vide da je i Dragojevic umesao prste, pa zasto on?

5:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

torrent? rapidshare? neki link za download?

12:11 PM  

Post a Comment

<< Home