Tuesday, January 04, 2011

TNT@HAPPY


U haosu novogodišnjih praznika, bez adekvatne promocije i najave, na Happy televiziji krenulo je emitovanje serije TNT, novog pokušaja da se snimi omladinska serija kod nas. Srećom, serija se emituje u tri termina radnim danima, u 16.30h i 21h premijerno a reprizno u 00.30h i vikendom u 22h.
Ovog puta imamo razloge za otpimizam jer režiju potpisuju Miloš Petričić i Miroslav Stamatov, a glavne uloge potpisuje širok raspon glumaca od već dokazanog Nikole Rakočevića, preko zvezde ovog žanra Mirke Vasiljević do miljenika iz ŠEJTANOVOG RATNIKA - Vujadina Miloševića i Miloša Tanaskovića.
Zvanična najava na Happyjevom sajtu kaže:

Serija Totalno Novi Talas – TNT se bavi fenomenima koji prate odrastanje i sazrevanje. Glavni junaci su učenici završnih razreda gimnazije, njihovi roditelji, profesori ...

Totalno Novi Talas

Radnja se odvija u velikom gradu jugoistočne Evrope. Pored gimnazije centralno mesto okupljanja je gradski kulturni centar. U njemu postoje različite sekcije i programi u kojima učestvuju akteri serije. Naši junaci se iako često podeljeni oko čini se elementarnih pitanja skoro nagonski ujedinjuju da u jednom trenutku zajedno spasu opstanak kulturnog centra. U drugom momentu brane park preko puta dvorišta srednje škole, na čijem mestu žele da postave novi tržni centar. Ali u principu najčeće se bave medjusobnim odnosima.

REŽIJA: Miloš Petričić

ULOGE:

KOSTA – Nikola Rakočević

MILICA – Mirka Vasiljević

IVANA – Andjela Jovanović

UROŠ – Vujadin Milošević

MARIJA – Jelisaveta Orašanin

MARKO – Pavle Jerinić

B&B ( BOJAN I BORIS ) – MilošTanasković i Danijel Korša

SINDI – Katarina Ilić

BRANKA – Katarina Dimitrijević

VLADA – Vukašin Marković

DJOLE – Djordje Lesendrić

SAVA JOVIĆ – Marko Živić

GOCA – Branka Pujić

MAKSA – Marko Gvero

VESNA – Mila Manojlović

BOŽA – Slobodan Tešić

EMILIJA – Jelena Ćuruvija

JADRANKA - Ivana V. Jovanović

TNTu u svakom slučaju pružamo priliku. Nadamo se da će ispuniti naša očekivanja!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

mozda je ova serija dobra mozda nista ne valja ne bih znao, molim te, televizija happy, pa nista ne zasluzuje da se emituje tamo! zar nisu producenti mogli da je izguraju na neku tv sa vecom gledanoscu, makar kabl!?
a sto se tice mladih glumaca, neverovatno je da ti se dopala njihova gluma u Montevideu, njihova gluma kao i najveceg broja nasih mladih a bogami i starijih glumaca je na nivou skolske prestave, kreveljenje i glumatanje, overacting. Jel mozes to da kazes za strane serije, Skins recimo!? To kazem cisto da vise pobegnemo od stereotipa "nasi glumci su sjajni scenaristi su krivi!!"

6:30 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

To sa televizijom Happy je žalosno, naročito ao imamo u vidu ono što građani treba da gledaju minutima pre početka emitovanja serije, dok je čekaju.

Šteta što je toliki rad uzalud utrošen na seriju koja se emituje sa krajnje neadekvatnom programu. Evidentno je da su se ljudi uželeli nečeg drugačijeg, bioskopi to pokazuju, ali onda i kad se nešto drugačije pojavi završi na Happyju. Ipak, ostaje nada da će se publika navići na seriju i na ovom kanalu.

Što se mladih lumaca tiče, deplasirano je bilo šta proizvedeno u Srbiji sa bilo čim proizvedenim u Britaniji, pa to uključuje i glumu. Ali, sasvim je sigurno da među našim mladim glumcima ima nekih koji bi do sada zaradili milione da su Britanci, i to je najvažnije.

1:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

budite srecni da će i na happy biti ta infantilna serija

3:37 AM  
Anonymous Max said...

Serija TNT je ubedljivo najvece osvezenje serijskog TV programa jos od Gajicevih "Vratice se rode"! Kamo srece da je sto vise ovakvih projekata, i da u ognju nestanu idiotski infantilizmi u kojima sve traje dvadeset puta duze nego sto bi trebalo zarad sakupljanja minuta za emitovanje koji se debelo naplacuju "preko veze" od eminentnih TV kuca...

11:52 AM  

Post a Comment

<< Home