Wednesday, November 08, 2006

DOBA SMEHA I ZABORAVA...



Današnje "Večernje novosti" donose zanimljiv članak o prekvalifikaciji. Goran Paskaljević, čije ste avanture već mogli da pratite na stranicama ovog bloga, rešio je da se oproba i kao političar, pa će se tako naći na izbornoj listi stranke G 17 +. Da vas podsetimo, Paskaljević je do sada već bio zaposlen kao reditelj, zoofil i socijalni radnik. Iako ga je označio prevashodno kao reditelja, njegov predsednik je verovatno svestan da se niko bolje od Paskaljevića ne uklapa u definiciju "stručnjak iz različitih oblasti"... Uostalom, evo cele vesti:

Mlađan Dinkić (G 17 plus) najavio
I PASKALJEVIĆ NA LISTI

NOVI SAD – Vlada Srbije završila je svoj mandat i sada moramo što pre na izbore kako bismo zemlji doneli stabilnost, a novoj vladi pružili priliku da nesmetano okonča pregovore o statusu Kosova – rekao je predsednik G 17 plus Mlađan Dinkić juče u novosadskom sedištu pokrajinskog odbora svoje stranke.

Dinkić je dodao da će G 17 plus najverovatnije samostalno izaći na izbore te da će na izbornoj listi biti vrsni stručnjaci iz raznih oblasti, poput reditelja Gorana Paskaljevića, koji je, kaže Dinkić, upravo pristao na takvu ponudu.

J.S.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

`zanimljiv clanak o `prekvalifikaciji`, hahahha, bas se ismijah. dobar fazon. predobar. sta ce, trazi se covjek.

12:30 PM  

Post a Comment

<< Home