Monday, March 20, 2006

KASTING 3: NOVI SAD

Za sve one koji nisu bili na prethodna dva kastinga, evo prilike da nam pokažu šta znaju. Treći i poslednji kasting, nakon koga će se znati ko je ušao u uži krug, biće održan u Novom Sadu, u subotu, 25. marta u prostorijama Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 11 časova.

Za ovaj kasting treba pripremiti iste tekstove kao i za prethodna dva, a možete ih preuzeti par post-ova niže. Očekujemo vas!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

dobar dan kolege,ja sam iz novog sada,sa akademije,cuo sam pre neki dan za kasting i mogu da prokomentarisem da mi je drago sto se odrzava.ima dosta neotkrivenih talenata po mom misljenju.poznajem jednu devojku koja je iz ns-a doputovala na fdu,posmatrao sam dok je radila neku predstavu i gledao sam je na jos jednom kastingu,mada je tada imala tremu, i iskreno mislim da ima veliki potencijal.inace je ovako jako jako duhovita devojka i puna nekih ludih ideja,uvek za akciju..mislim da je bila broj 71 ili 70.ima ridju kosu,visoka je.ali ne zelim da ona zna da ovo radim tako da necu odati svoje ime.cisto bih voleo da cujem vase misljenje posto i sam snimam neki film pa je imam u vidu?
na kraju krajeva mozda i sam dodjem u subotu.veliki pozdrav,pa...srecno i vama q:)

9:22 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

vidimo se u subotu.

izuzev onog jednog obecanog komentara, naravno, necemo komentarisati snimke sa kastinga.

NS kasting je poslednji u prvom krugu i posle njega sumiramo rezultate i raspisujemo drugi krug.

ukoliko zelis da angazujes tu devojku, ipak nas savet ti nece mnogo znaciti, to moras sam da odlucis.

3:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Da li postoji neka sansa da se organizuje jos neki kasting...ili je to end of the story?! Meni cela prica zvuci super,i potpuno mi je neverovatno da se u Srbiji odrzava kasting za neki veci film...obicno se pojavljuju samo vec provereni glumci,ali iskljucivo sa akademije...ipak je ovo nesto novo...ali fenomenalno.Ja sam na zalost kasno videla da je objavljen ovaj kasting,a da sam cula na vreme 100% bih doletela...preletela,jer imam 17 godina i dugo se bavim glumom...ali izgleda da mi nisu zvezde naklonjene ovog proleca :-((((((((

8:18 AM  

Post a Comment

<< Home