Wednesday, August 22, 2007

ŠIŠANJE UPDATE


Evo vesti sa vedre strane Novog srpskog filma.


Steva Filipović će ovog leta početi sa pripremama za svoj drugi film ŠIŠANJE. Posle prevratničkog debija ŠEJTANOV RATNIK, Steva pravi zaokret i u ŠIŠANJU se bavi problemskim omladinskim filmom i sukobima u utrobi voždovačkih subkulturnih grupacija.


ŠIŠANJE je priča o mladom matematičaru koji, ne bi li bio prihvaćen u društvu postaje skinhed i polako počinje da se menja satrevajući i napredujući u tom okruženju.


Glavne uloge igraće Nikola Rakočević i Viktor Savić, a ulogu ideologa ultradesnog pokreta prihvatio je Predrag Ejdus. Ovih dana traju pregovori sa još nekoliko poznatih glumaca.


Najskoriji realni datum za početak snimanja je oktobar i nadamo se da će tada ŠIŠANJE početi svoj dugi put prwema bioskopima.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Zvuci dobro ! Mada takav film zahteva vrhunsko cimanje u radu sa glumcima. Sve najbolje ! Kakav crni romper.

5:01 PM  
Blogger Zagor_89 said...

da li je bila audicija za glumce , mislim zanima me kako bih ja mogao da se prijavim za neku audiciju , imam 17 godina volim glumu i smatram da imam talenta , nikad nisam isao u neke skole ili tako nesto jer nemam vremena , jedino sam isao na dramsku sekciju u skoli koja se vrlo brzo raspala

12:10 PM  

Post a Comment

<< Home