Monday, August 11, 2008

JIGSAW LOUNGE


Naš drug Vladan Petković je za ugledni sajt Jigsaw Lounge uradio tekst u kome poredi stanje u srpskoj i hrvatskoj kinematografiji. Iako se oko određenih naslova ne slažemo sa Vladanovom procenom, a oko nekih smo u potpunoj suprotnosti, zanimljivo je videti na jednom mestu šta nude ove dve kinematografije.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

trt...ocigledno pisano za 'pogled s strane'. Ne znam gde se 'Klopka' kvalifikuje kao vrlo dobar film a jos manje gde se Hadersfild kvalifikuje kao dobar film ali valjda su u carstvu slepih, slabovidi carevi...

Moram primetiti da uz sve mane Carlston izgleda sve bolje kako godina odmice i kako imamo sve bolji uvid u sumornu stvarnost domace filmske produkcije.

8:57 AM  
Blogger doba_nevinosti said...

Naši stavovi o tome da je OGNJENKA dobra, a HADERSFILD i KLOPKA loši je poznat. Ipak, ne možemo sada eliminisati sve ljude koji drugačije misle. Prvo ćemo ih pustiti da objave takvo mišljenje pa ćemo ih onda eliminisati... :)

10:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

OGNJENKA je prazan film. Oni leptirici dosade posle 15 minuta. Ispao je sto puta losiji od prve ruke scenarija.

Klopka je odlicno rezirana, po dobrom scenariju i sa sjajnim glumcima.

Hadersfild je za srpske uslove sasvim OK.

6:00 PM  
Blogger Unknown said...

Poseldnji komentaru i tekst Vladana Petkovica ipak uveravaju da Srbija ne zasluzuje dobar film. A ako se ipak dobar film pojavi, od njega treba napraviti showreel i pravac neka druga zemlja.Cini mi se i da Albanija ima pametniju publiku a i kriticare koji nisu slepi i gluvi.

3:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

Uf,uf..

6:21 AM  

Post a Comment

<< Home